Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.04.2018.
16:30
Vestionline, Tanjug A

Zvezda odgovorila Podgoričanima: Isuviše smo veliki za vas

Košarkaški klub Crvena zvezda ocenio je da klub iz Podgorice diže tenziju pred početak finalne serije plej-ofa ABA lige i pozvao sve učesnike na regularnost.

M. Todorović - Vesti
Rat saopštenjima pred finale: Košarkaši Crvene zvezde sa trenerom Alimpijevićem

Saopštenje Budućnosti, kao odgovor na prethodno Zvezdino, opisali su kao čist i naivan pokušaj dezinformisanja javnosti.

- Ostaje pitanje zašto vanrednu ažurnost u informisanju javnosti o pisanju raznih saopštenja, nismo videli 16.10.2017. godine kada je predsednik KK Buducnost pisao pismo Iztoku Remsu, komesaru zaduženom za delegiranje sudija ABA lige, i menadžmentu ABA lige, grubo se mešajuci u nadležnost rada komesara za suđenje, koji je nakon analize dosadašnjeg takmičenja u ABA ligi, prilikom delegiranja, podlegao tom pritisku - navodi se u saopštenju crveno-belih.

Iz Zvezde ističu da se od 16. oktobra prošle godine vrši pritisak na sudije i pitaju kako je komesar lige dozvolio da se ignorišu odluke Skupštine ABA lige.

- Taj svojevrsni "pamflet" predstavljao je još na samom startu sezone, najgrublji pokušaj rušenja integriteta i ugleda lige koju svi igramo, i koju kao klubovi vodimo, jer podsećamo još jednom, ovo je liga klubova. KK Crvena zvezda neće dozvoliti da nas neko, po modelu koji je viden u nekim prethodnim vremenima, uvlači u svojevrsni "rat saopštenjima" pred važne utakmice, već će na neistine odgovarati istinom i činjenicama.

Podseća se da je Crvena zvezda i ostali klubovi dobili izveštaj i sve materijale sa predsedništva ABA lige.

- Posle dogadaja na trećoj utakmici polufinala plej-ofa i ovog naivnog pokušaja dezinformisanja javnosti, ostavljamo upravo javnosti da sama donese zaključke: ko diže tenziju, ko je neinformisan, ko ne čita zapisnike sa sednica predsedništva i Skupština ABA lige, ko pokušava da napravi od sebe žrtvu, i ko se koga plaši?

Ujedno, iz Zvezde poručuju da su isuviše veliki klub da bi im budućnost zavisila od jedne serije plej-ofa i duela sa Budućnosti.

- Uživajte u najvećem uspehu svog kluba i prvom plasmanu u finale ABA lige, igrajmo košarku i neka pobedi bolji na terenu, ali isključivo u regularnim uslovima za koje se kao klub borimo - zaključuju sa Malog Kalemegdana.

Finalna serija plej-ofa počinje u ponedeljak mečom u dvorani "Aleksandar Nikolić".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online