Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 10.03.2019.
16:13 >> 19:11h
Vestionline A

Partizan u krizi, bodovi ostali na "krovu" (VIDEO)

Fudbaleri Voždovca na svom stadionu pobedili Partizan, rezultatom 1:0 u derbi utakmici 26. kola Superlige Srbije.

MN Press
Dragoljub Srnić - strelac jedinog gola, u duleu sa Nemanjom Nikolićem

Voždovac: Ilić, Matović, Jovanović, Mikić, Ćirković, Srnić(od 74. Purtić) , Pavlović, Arsić, Luković, Trujić(od 94. Mašović) , Stuparević. Trener: Aničić.

Partizan: Kljajić, Šehović, Pavlović, Miletić, Vulićević, Šćekić(od 78. Georgijević) , Zdjelar, Kosović (od 62. Pantić), Zakarić, Nikolić, Gomes. Trener: Mirković.  

Domaćin je osvojio nova tri boda i produžio snove o igranju u plej-ofu, strelac jedinog gola na susretu bio je Dragoljub Srnić u 60. minutu.

Dugo su crno-beli bili bez poraza, poslednji put su izgubili 22. jula 2018. godine u utakmici prvog kola tekuće sezone, od Radnika u Surdulici (0:1), a onda su usledila dva vezana poraza. Prvi u sredu, sa stadiona partizana bodove je odneo Radnički iz Niša (0:1) a danas su bodovi ostali na stadionu Voždovca.

Partizan trenutno zaostaje 14 bodova za drugoplasiranim timom na tabeli (Radnički Niš) a čak 21 za vodećom Crvenom zvezdom.

- Kraj utakmice!

- 94. minut - Izmena kod domaćih, umesto Trujića u igru ulazi Mašović.

- 92. minut - Stativa Zakarića!

Nikolić je prebacio loptu preko golmana Ilića, ona je izbijena sa gol linije, natrčao je Zakarić i pogodio stativu!

- 78. minut - Druga izmena u Partizanu, umesto Aleksandra Šćekića na terenu je Dejan Georgijević.

- 76. minut - Stativa! Arsić je sa desne strane proigrao Andriju Lukovića, koji šutira sa 16 metara i pogođa levu stativu gola Partizana.

- 72. minut - Stefan Purtić ulazi u igru umesto strelca Dragoljuba Srnića.

- 69. minut - Šutirao je Danilo pantić lukavo pod prečku, ali Marko Ilić je sjajno intervenisao, vrhovima pristiju loptu je izbacio u korner.

- 62. minut - Umesto Nebojše Kosovića na terenu je Danilo Pantić.

- 60. minut - GOL! 1:0! Dragoljub Srnić!

Greška Bojana Ostojića, izgubio je duel na 30 metara od gola, Srnić je krenuo ka golu i rutinskim udarcem je savladao Kljajića poslavši loptu u levi donji ugao.

- 55. minut - Ponovo Trujić. Lošija pozicija nego u prethodnoj situaciji, šutirao je u bliži ugao po zemlji, ali je Kljajić zaustavio udarac nekadašnjeg igrača Partizana.

- 52. minut - Novi šut Zakarića ali je golman Voždovca siguran.

- 47. minut - Prva ozbilja prilika za domaći tim u drugom poluvremenu! Nikola Trujić je šutirao sa 16 metara ali je lopta završila pored leve stative.

- Poluvreme!

- 43. minut - Vulićević je dobro centrirao sa desne strane, skočio je Rikardo Gomeš i sa nekoliko metara šutirao glavom ali je lopta završila pored desne stative gola Voždovca.

- 36. minut - Stuparević je oborio Zdjelara a sudija Marković nije ništa dosudio.

Ostaje samo dilema da li Zdjelar oboren u kaznenom prostoru ili ispred?

- 35. minut - Odlična prilika za Strahinju Pavlovića! Mogao je da postigne prvi gol u dresu Partizana! Zakarić je centrirao a odbrana Voždovca zaboravila je na visokog štopera crno-belih, koji je šutirao glavom sa nekih šest metara, ali lopta ide pored stative.

- 30. minut - Veoma dosadna utakmica na Voždovcu!

- 19. minut - Nemanja Nikolić se ponovo "laktao", i ponovo je prošao nekažnjeno!

Bio je u duelu sa bivšim igračem Crvene zvezde Nikolom Mikićem. Napadač Partizana je potom ušao u sukob sa još jednim bivšim fudbalerom crveno-belih. Kratak verbalni duel Lukovića i Nikolića završen je tako što su ih saigrači rastavili.

- 12. minut - Velika šansa za Voždovac!

Izašao je Andrija Luković sam ispred Kljajića, šutirao je pravo u golmana crno-belih koji je dobro reagovao nogama i spasio svoj gol.

- 10. minut - Bez konkretnijih prilika na obe strane terena...

- 1. minut - Odmah na startu dva kornera za domaći tim, bilo je gužve u šesnaestercu crno-belih ali bez veće opasnosti po gol Kljajića.

- Utakmica je počela...

Pobeda bi i te kako legla i jednima i drugima: Voždovcu da bi hvatao poslednje vagone voza s kojim se ide u doigravanje, a Partizanu da se iskupi za poraz u prošlom kolu na svom stadionu protiv niškog Radničkog, koji je kao drugoplasirani uvećeo ionako ubedljivu prednost u odnosu na trećeplasirane "crno-bele".

- Situacija nije prijatna, međutim, spremamo se i za takve stvari. Moramo da dignemo glavu i da idemo napred. Najbolji lek za povratak samopouzdanja su pobede i dobra igra - rekao je uoči utakmice Partizanov trener Zoran Mirković.

U nastavku sezone posle zimske pauze pojačani Voždovac je pobedio u oba meča kod kuće, a u oba u gostima je poražen. U prvom delu bilo je 4:0 za Partizan, a u prethodnom duelu na veštačkoj travi na "Krovu", u maju prošle godine, Voždovac je postigao i jedinu pobedu u 14 međusobnih okršaja - 2:1.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online