Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 09.12.2018.
16:37 >> 19:19h
Vestionline A

Rikardova dva gola u Partizanovom "blickrigu" (VIDEO)

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Rada 3:0 na Banjici, u meču 20. kola Superlige

MN Press
Duel iz prvog poluvremena

RAD: D. Marković - M. Marković, Perendija, Šipčić, Ignjatijević (od 65. Kasalica) – Petrović, Tričković – Lutovac (od 70. Marinković), Mladenović, Busnić – Jović (od 46. Bainović). Trener: Stevanović.

PARTIZAN: Kljajić – N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Zdjelar, Kosović -  Zakarić (od 74. Tošić), Pantić (od 79. Đerlek), Ivanović (od 82. Stevanović) – Rikardo. Trener: Mirković.

Prvi čovek meča Rikardo Gomeš dao je dva gola, stigavši do dvocifrene brojke u domaćem šampionatu. Ispred njega su Haskić, član niškog Radničkog sa 11 i Aleksa Vuksanović iz Napredka sa 12 golova.

Crno-beli su u prvih deset minuta postigli dva pogotka i osigurali trijumf. Prvo je Gomeš u 5. minutu načeo gol Markovića, ispratio ga je Nemanja R. Miletić u 10. minutu. 

Nastavilo se sa šansama i nadalje, a jednu od njih je stelac prvog pogotka pretvorio u treći gol na utakmici.

Slobodan udarac je išao na Valijentea, Marković je odbranio akrobaski šut, ali je igrač sa Zelenortskih ostrva bio na pravom mestu kod druge stative i poslao loptu u praznu mrežu.

 Posle četiri uzastopna remija na gostovanjima, Partizan dolazi do pobede i 43 boda.

Rad je na pretposlednjem mestu sa 15 bodova. Ispod je samo Dinamo Vranje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kraj meča.

- 92. minut - Ništa od het trika Gomeša. Golman je istrčao, ali su defanivici Rada spasili konfuziju u pred golom.

- 81. minut - Đorđe Ivanović u velikoj prilici. 

- 79. minut - Đerlek i Tošić su na terenu, izlaze pantić i Zakarić. 

- 71. minut - GOL ! 3:0 ! Rikardo ! Deseti gol fudbalera Partizana postignut je posle odbrane markovića. Valijenteov šut posle izvedenog prekida primorao je Markovića na intervenciju, samo do Gomeša na drugoj stativi. 

- 70. minut - Treća izmena u Radu: Marinković umesto Lutovca.

- 65. minut - Druga izmena u ekipi Rada, kasalica ulazi umesto Ignjatijevića. Prethodno je Bainović zamenio Jovića

- 52. minut - Prva šansa u drugih 45 minuta. Rikardo se namešta i vrlo dobro šutira van šesnaesterca desnom nogom, ali Marković paradom spasava gol. 

Start drugog poluvremena.

Kraj prvog dela.

- 43. minut - Velika šansa za Partizan ! Strelac drugog gola Miletić i Valijente promašili uklizavanjima da skrenu loptu u gol.

- 31. minut - Prva pretnja Rada. Dug pas za Nikolu Tričkovića, koji je prodro do gola Partizana. Šut sa leve strane brani Stojkovićeva zamena Filip Kljajić. 

-23. minut - Gužva u Radovih šesnaest metara, Gomešov šut je izblokiran.

- 10. minut - GOL ! 2:0 ! Nemanja R. Miletić ! Partizanov "blickrig" na Banjici ! Zakarić izvodi korner na drugu stativu, gde je stojao desni bek gostiju i matirao golmana Markovića.

- 5. minut - GOL ! 1:0 ! Rikardo Gomeš ! Šesti gol Partizanovog internacionalca u pet kola, ukupno deveti. 

Počinje utakmica.

Crno-beli igraju promenjivo u poslednja tri kola. Posle najubebdljivije pobede u sezoni od 6:0 protiv Dinama iz Vranja usledio je remi 1:1 sa na gostovanju Lučanima. Zemun je savladan minimalnim rezultatom u sredu.

Ekipa Rada je nezgodan protivnik. Prošli susret ove dve ekipe prošao je pobedom 1:0 Partizana na domaćem i terenu i sa igračem više.

Ekipa Zorana Mirkovića  na gostovanjime je upisala jedini poraz i četiri od sedam remija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online