Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 24.01.2018.
16:04
Vestionline A

Crvena zvezda ubedljivom pobedom otvorila 2018. godinu

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivi su bili u prvom meču u 2018. godini pošto su kao gosti u prijateljskoj utakmici savladali Grafičar 5:0 (3:0).

crvenazvezdafk.com
Ubedljiv početak 2018. godine: Fudbaleri Crvene zvezde

Trener Vladan Milojević promešao je karte. Šansu da zaigraju u startnoj postavi dobilo je dosta mladih igrača, a Zvezda je svakako bila mnogo bolji rival što pokazuje i konačan rezultat.

Zvezda je na vreme postigla gol i pokazala da će se pitati za gotovo sve na ovoj utakmici. U osmom minutu zablistao je Jovičić koji je poslao divnu loptu ka Gobeljiću kroz odbranu Grafičara. Desni bek je uputio odličnu loptu u srce kaznenog prostora, a Srnić je rutinski zatresao mrežu. Svega osam minuta kasnije, u kaznenom prostoru domaćina oboren je Dejan Joveljić koji je potom dobio priliku da sa bele tačke postigne gol. On je preciznim udarcem po zemlji poslao golmana Crvene zvezde na pozajmici u Grafičaru na suprotnu stranu.

Grafičar je u prvih 45 minuta imao svega jednu priliku, a ni tada nije bilo neophodno da Kahriman interveniše jer je šut bio veoma neprecizan. Na drugoj strani, Joveljić je dva puta pretio glavom; po jednom su ga pronašli Rodić i Gobeljić, ali se istakao golman Aleksandar Stanković.

Nastavak utakmice počeo je nešto mirnije, bez velikih uzbuđenja. U pauzi su napravljene i dve izmene: Strahinja Eraković je zamenio Marka Gobeljića koji je dobio udarac u završnici prvog dela, a Milan Pavkov je zamenio dvostrukog strelca Joveljića. Eraković je igrao na svojoj poziciji štopera, a Frimpong je zauzeo mesto desnog beka. U ekipi Grafičara izvršeno je 11 izmena, pa je kompletna postava promenjena. U 62. minutu zaigrali su i Stefan Hajdin, Ivan Ilić, Veljko Nikolić i Nemanja Milić.

Upravo Milić u dva navrata nije uspeo da iskoristi priliku da se upiše u strelce. Oba puta mu je Pavkov dobro asistirao, ali nije uspeo da na teškom terenu uputi preciznije udarce. Četvrti gol viđen je u 79. minutu, i to nakon odličnog prodora i centaršuta Hajdina sa levog boka. Pavkov se našao na pravom mestu i rutinski je zatresao mrežu.

U samoj završnici utakmice, viđena je još jedna lepa akcija. Mladi Eraković je povukao loptu i poslao prelep pas kroz odbranu Grafičara ka Miliću. Nemanja je uspešno zavrnuo loptu na drugu stativu gde je spreman bio Veljko Nikolić i na taj način postavio i konačan rezultat utakmice.

Već u četvrtak od 13 časova Crvena zvezda će odigrati novu prijateljsku utakmicu, i to protiv ekipe BASK. Šansu će dobiti svi fudbaleri koji danas nisu igrali.

Grafičar - Crvena zvezda 0:5 (0:3)

Stadion: Grafičara.
Gledalaca: 200.
Sudija: Aleksandar Anđelić.
Strelci: Srnić u 8, Joveljić u 15 iz pennala, 42, Pavkov u 79, Nikolić u 88.
Grafičar: Stanković, Bumbar, Zorić, Stojić, Sredojević, Ljumić, Preradović, Crnadak, Lisičić, Šarčević, Kuzmanović.
Crvena zvezda: Kahriman, Gobeljić, Savić, Frimpong, Rodić, Donald, Jovičić, L. Ilić, Srnić, Adžić, Joveljić. Igrali su još i: Eraković, Pavkov, Hajdin, I. Ilić, Nikolić i Milić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online