Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 14.12.2017.
21:16
Vestionline, Tanjug A

Crvena zvezda proglasila najbolje fudbalere u 2017.

Fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je uspešnu 2017. godinu u kojoj su crveno-beli prvi put posle 25 godina izborili proleće u Evropi.

A. Čukić - Vesti
Najbolji: Ričmond Boaći

Na svečanosti u hotelu "Hajat" okupili su se rukovodstvo kluba, prvotimci, stručni štab, legende predvođene Draganom Džajićem, Vladimirom Petrovićem i Dušanom Savićem, kao i prijatelji kluba, sponzori i navijači.

- Ovi fantastični rezultati su putokaz. Ovo nas neće uspavati, nego će nam biti podstrek da budemo još bolji - rekao je generalni direktor Zvezdan Terzić i podsetio na četiri cilja kluba koji su postavljeni na Skupštini.

1. Sportski rezultat - to je ono što najviše zanima navijače, a on je fantastičan. Proleće u Evropi i jesenja šampionska titula.

2. Da se klub finansijski stabilizuje, pre tri godine imali smo 53 miliona evra duga, bez licence za Evropu i blokiran račune. Danas imamo jasne bilanse, dug je prepolovljen i nastavljamo i naredne godine istim putem.

3. Omladinska škola koja mora da bude kamen temeljac razvoja. Šampioni smo u omladinskoj, juniorskoj i kadetskoj selekciji, plus imamo mnogo reprezentativaca. Ulagaćemo i dalje, posebno u infrastrukturu.

4. Infrastruktura: Uradili smo tri kompletna terena za omladinsku školu, plus reflektori, dva nova terena, na glavnom stadionu i na pomoćnom ispod severne tribine. Sada ide velika rekonstrukcija zapadne tribine, nadam se da ćemo krenuti sa radovima već u martu.

Jedan od najzaslužnijih za odlične rezultate crveno-belih Nenad Krstičić izjavio je Tanjugu da je najvažnije što se Zvezda ponovo vratila tamo gde pripada. 

- Zvezda je opet tamo gde joj je i mesto. I lično sam zadovoljan jer sam odigrao mnogo utakmica i ponovo dobio poziv u reprezentaciju. Sada ćemo da se odmorimo, a na proleće cilj je dupla kruna i što dalje u Ligi Evrope - rekao je Krstičić uz konstataciju da svaki fudbaler, pa i on, sanja da igra za svoju zemlju na Mundijalu.

Na svečanosti je za Zvezdinog igrača godine proglašen Ričmond Boaći, za najlepsai gol izabran je pogodak Gelora Kange protiv Krasnodara, a specijalno priznanje dobio je kapiten Mičel Donald za 100 utakmica u crveno-belom dresu, 

Najomiljeniji saigrači u mlađim kategorijama su Marko Lazetić (mlađi pioniri), Mateja Bačanin (pioniri), Ilija Babić (mlađi kadeti), Strahinja Eraković (kadeti) i Dejan Joveljić (omladinci).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online