Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.09.2017.
02:10
D. Pašić - Vesti A

Srbija pet od pet

Fudbaleri ATSV Srbija iz Salcburga su definitivno hit sezone. Momci novog trenera Milana Pavlovića su u 5. kolu Druge zonske lige Sever A, slavili u gostima protiv USV Šledorfa sa 5:0 (3:0) i nastavili seriju sjajnih partija.

D. Pašić
Serija još traje: Fudbaleri Srbije iz Salcburga

Naši fudbaleri imaju 100 odsto učinak, pošto su u pet utakmica ostvarili isto toliko pobeda i već sada su najveći favoriti za plasman u veći rang.

Na terenu Šledorfa već u 2. minutu je na semaforu stajalo 0:1. Slavko Zarić se vešto snašao pred golom Lamera, koji je samo pogledom ispratio pogodak u levi ćošak. Trener domaćina Manferd Junger je već u 14. minutu izvršio izmenu i na teren ubacio Gojingera umesto Prosingera.

Ništa to nije uticalo na igru, pošto je Srbija već u 25. minutu vodila sa 2:0. Bio je to autogol golmana Lamera, koji je nespretno reagovao i ugurao loptu u sopstvenu mrežu. Za miran odlazak na poluvreme se pobrinuo Viktor Isailović, koji je u 38. minutu sigurno izveo opravdano dosuđeni penal za goste iz Salcburga.

Jedini bez poraza

Poslednji uspeh Srbije je utoliko veći, pošto je domaćin do ovog meča bio bez poraza i imao skor od dve pobede odnosno dva remija. Sada su na tabeli fudbaleri Srbije jedini neporaženi i vode sa 15 bodova. Drugi je SG Pervang koji ima učinak od četiri pobede i jednog izgubljenog meča.
Srbija u subotu, 9. septembra, od 17 sati ima priliku da nastavi pobednički niz. Na Panorama stadion dolazi UFC SV Halvang 1b.

U nastavku smo takođe videli dominaciju fudbalera u belim dresovima. Uzalud je domaćin pokušavao da makar dođe do počasnog pogotka. Da je na pomolu ubedljiv trijumf lidera prvenstva potvrdio je golom u 62. minutu Dušan Stojanović.

Oko 150 gledalaca je polako počelo da napušta stadion pošto je na semaforu stajalo 0:4. Stojanović je postigao i peti gol za sjajnu ekipu iz Mocartovog grada. U 79. minutu je primorao Lamera da peti put vadi loptu iz mreže. Bila je ovo odlična prilika da trener Pavlović pruži šansu i igračima sa klupe, koji su je u potpunosti iskoristili.

SRBIJA SALCBURG: Šabanović, Bijelčević, Lekhotski, Živojinović, I. i D. Stojanović, Petrović, Isailović, Ristić, Ninić i Zarić. Igrali su još: Ilić, Nastić i Komosar.

Ostavka Peraćanina

Protekle nedelje je bilo uzbudljivo kod našeg kluba iz Salcburga. U 4. kolu Kupa Salcburga, ATSV Srbija je neočekivano izgubila kod kuće od SV Strasvalhena sa 0:4 i ispala iz daljeg takmičenja. Trener Aleksandar Pećaranin je posle meča saopštio upravi da napušta mesto šefa stručnog štaba. Rešenje je brzo nađeno, jer je tim preuzeo Milan Pavlović, koji je i proteklih sezona bio trener naše ekipe.








 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online