Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 23.08.2017.
12:59
Tanjug, Vestionline A

Šta kaže Milojević pred duel sa Krasnodarom?

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je svestan ogromne važnosti revanš meča protiv Krasnodara za plasman u Ligu Evrope i da očekuje da se njegovi fudbaleri izbore sa pritiskom i posle decenije obezbede mesto u grupnoj fazi evropskog takmičenja.

A. Čukić - Vesti
Najbitnija utakmica u karijeri: Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

- Znamo da su očekivanja velika, spremni smo na sve. Ipak čekamo meč kao i svaki drugi, igramo protiv kvalitetnog tima i svi igrači su motivisani. Želimo da pružimo dobru partiju i prođemo dalje, tražim od mojih igrača da se bore i budu ono što jesu - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Kako je naglasio, crveno-beli nemaju razloga da se plaše Krasnodara, iako postoji respekt prema protvniku.

Puna "Marakana" daje vetar u leđa celom timu, a mi ćemo da izgaramo. Svaki detalj može da odluči, jedan aut ili dekocentracija, fokus mora da bude od prvog do 90 minuta.

Milojević ne želi velike reči i obećanja, osim da će srpski vicešampion pruži maksimum.

- Nisam populista, izbegavam velike reči. Volim da napravim nešto, a drugi da pričaju. Ovakav događaj nas tera da budemo još bolji. Pritisak uvek postoji, u velikom smo klubu, imamo velike ambicije i u ovom poslu tako mora da bude. Igrači se po tome razlikuju, neki ne mogu da se nose sa tim, a moji igrači moraju.

Nastup levog beka Milana Rodića protiv Krasnodara i dalje je neizvestan, praktično će tako biti sve do pred početak meča, dok Damjan Le Talek zbog suspenzije neće biti u sastavu.

Krstičić potpisao 

Nekadašnji srpski reprezentativac Nenad Krstičić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopšteno je na sajtu crveno-belih.
Dosadašnji fudbaler Alavesa u Zvezdu dolazi kao zamena za povređenog Branka Jovičića.

- Videćemo sutra kakva će biti situacija oko Rodića, bez obzira na važnost utakmice mi smo ljudi. Želim da zaštitim svoje igrače. Da li je Rodić spreman? I jeste i nije - naveo je trener Zvezde.

Milojević nije hteo da se bavi žalbom Rusa u UEFA na travnatu podlogu stadiona Rajko Mitić, istakavši da je skoncentrisan na svoj tim.

Došla je do mene ta informacija, ali ne želim da razmišljam o tome. Ne bavim se takvim stvarima, već mojim timom. Ne dotiče me - zaključio je Milojević.

Iz Crvene zvezde su potvrdili da su iz Krasnodara imali primedbe na teren, ali da ne očekuju problem oko toga, kao i da je u toku sastanak sa delegatom UEFA. Revanš meč između Crvene zvezde i Krasnodara igra se u četvrtak od 21 sat na stadionu Rajko Mitić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online