Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 27.05.2017.
21:37 >> 21:45h
Vestionline A

Kuva na "Marakani": Opet alibi za poraz! Terzić: Krećemo u rušenje Kokeze

Rukovodstvo Crvene zvezde, odmah posle finala Kupa Srbije i poraza od Partizana, održalo je vanrednu konfrenciju za medije na "Marakani". Naravno, za neuspeh i gubitak trofeja uprli su prste u predsednika FSS-a Slavišu Kokezu i najboljeg našeg sudiju Milorada Mažića.

M. Todorović
Uvek su mu drugi krivi za neuspehe: Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde

- Čestitam svim akterima. Čestitam igračima, obe ekipe su bile dobre. Čestitam i igračima Partizana i treneru Marku Nikoliću, koji je znao da ne može Zvezdi da se suprostavi ravnopravno na terenu, pa je igrao bunker i parkirao autobus u svom šesnaestercu - rekao je generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić i nastavio u svom maniru da traži alibi:

Đurovski ostaje trener?

O Đurovskom će odlučiti Upravni odbor, ali moj predlog će biti da ostane. Uradio je mnogo na taktičkom planu, na samopouzdanju igrača, on je legenda kluba. Pravi čovek na pravom mestu - rekao je Terzić o rešenju za klupu za narednu sezonu.

- Čestitam i igračima Zvezde, i treneru Đurovskom. Pokazali su da su najbolji tim u zemlji. Ali nije lako igrati kad protiv sebe imate i FSS sa predsesnikom Slavišom Kokezom. Kako drugačije objasniti da je naš najbolji sudija Milorad Mažić imao neujednačen kriterijum svih 90 minuta. Kako drugačije objasniti zasto nije svirao dva penala nad Boaćijem. Ovo nije prvi put da nam Kokeza nešto otima. On je i 2014. godine direktno kriv sto Zvezda nije izborila licencu. A sve da bi se obračunao sa legendom Draganom Džajićem.

Terzić se nije zaustavio, već je nastavio rat sa svima.

- Zvezda od ponedeljka kreće u akciju smene Slavise Kokeze. Nema nam napretka dok je on tu. Zvezda ima kvalitet da se izbori sa Kokezom. Svedoci smo da su ovih dana vode prljave kampanje protiv Zvezde. Preko pojedinih dnevnih novina najavljuju se nekakva hapšenja. Pa da li to znači da FSS priznaje da je prvenstvo neregularno? Ako su to znali trebalo je da kažu ranije. Zvezda nece dozvoliti Kokezi da preuzme Zvezdu, kao što je preuzeo Savez i ceo srpski fudbal.

O taktici rušenja čelnika FSS, Kokeza nije hteo da priča.

- Ne bih govorio o tome kako ćemo. Važno je da smo definisali da ćemo da ga rušimo. Da nije bilo podele bodova Zvezda bi imala titulu. Zbog glupe računice i podele bodova je izgubila. Imali smo tri boda prednosti kad smo izgubili na "Marakani", pa i tada smo se plašili da će nam oteti titulu. Nismo baš toliko bolji od Partizana da mozemo da igramo protiv 12 igrača. Mažić danas nije sudio utakmicu nego je vodio i odveo je do pobede Partizana. Mi smo dominirali, "pojeli" smo Partizan. Oni su se branili, igrali bunker, ali su imali sudije - istakao je Terzić i priznao grešku oko Kokeze.

- Na moju žalost bio sam jedan od onih trasirao put u Savez. Priznajem gresku. On ni po čemu ne može da bude predsednik saveza. Smeje mu se narod - istakao je Terzić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 28.05.2017. 08:34
Terziću dosta je bilo . Pripremi pribor za ličnu higijenu i ćebe i pravac Zabela gde ti je i mesto . TI si najveće ZLO srpskog sporta .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online