Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.03.2013.
19:06
Beta A

Karadžić: Hvala Zvezdi na brzom odgovoru

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić zahvalio je danas Crvenoj zvezdi na "veoma brzom i konciznom odgovoru" povodom ideje o izgradnji Nacionalnog stadiona i najavio sastanak sa rukovodstvom tog kluba.

Na zajedničkoj misiji izgradnje Nacionalnog stadiona - Tomislav Karadžić

"Veoma mi je drago da su podržali naš predlog i ideju o izgradnji jednog višestruko korisnog objekta kao što će to biti Nacionalni stadion. Jasno mi je da je pred nama niz otvorenih tema, a upravo će one biti tema jednog skorašnjeg zajedničkog sastanka, kada ćemo detaljno analizirati sve aspekte ove značajne misije", naveo je Karadžić u saopštenju.

FSS je prošle nedelje objavio da će se graditi Nacionalni stadion, a tom prilikom je izneo ideju da bi mogli da se sruše sadašnji stadioni Partizana i Zvezde.

Upravni odbor crveno-belih je posle sednice u ponedeljak objavio da je to dobra ideja, ali da neće rušiti svoj stadion, već da je uz renoviranje i ulaganje moguće da "marakana" bude nacionalni stadion.

Karadžić je rekao da će se sastanak organizovati posle prezentacije projekta Nacionalnog stadiona, a njemu će prisustvovati i predstavnici Ambasade Velike Britanije i "Mejs grupe".

Džajić: "Marakana" uz rekonstrukciju može postati Nacionalni stadion

 

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić obratio se otvorenim pismom predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću povodom saradnje u projektu oko izgradnje Nacionalnog stadiona.

 

"Upravni odbor Kluba je na sednici održanoj 4. marta 2013. godine razmotrio predloženu inicijativu i zauzeo stav da je za FK Crvena zvezda prihvatljivo da 'Marakana' bude nacionalni stadion s tim da izgradnja podrazumeva isključivo rekonstrukciju postojećeg stadiona a nikako rušenje ili izmeštanje istog imajući u vidu činjenicu da je stadion u vlasništvu Kluba kao i da uz adaptaciju može da bude stadion koji ispunjava najviše svetske kriterijume i FIFA standarde", navodi se u pismu.

 

Džajić je dodao da već postoji ideja komercijalizacije stadiona, kako bi se obezbedila dugoročna ekonomska održivost, uz otvaranje novih radnih mesta kroz eksploatisanje stadiona i postojećeg okolnog zemljišta.

 

"Sa ovim u vezi, naš Klub očekuje da ćemo u dogledno vreme krenuti u razradu i dopunu postojećih idejnih rešenja kao i da ćemo naići na razumevanje institucija naše zemlje i grada u kojima vidimo partnere za predstojeće projekte. Vašu podršku u tome ćemo izuzetno ceniti i javno istaći kao i više puta do sada.

Očekujemo poziv za planiranu prezentaciju idejnog projekta koju organizuje Ambasada Velike Britanije, MACE Group i Fudbalski savez Srbije", piše Džajić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online