Ponedeljak 3. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 06.03.2012.
16:54
Vestionline A

Tošić: Imali smo i dobrih i loših strana

Povratnik u redove crveno-belih Duško Tošić, za razliku od prvog boravka na Marakani kada je igrao na poziciji levog beka, sada se nalazi u novoj ulozi, centralnog defanzivca i zajedno sa Nikolom Maksimovićem čini poslednji bedem ispred Bajkovićevog gola.

"Prvu utakmicu u sezoni je najvažnije pobediti zbog atmosfere i samopouzdanja. Trener Prosinečki od nas štopera traži da učestvujemo u građenju igre, i da iznosimo loptu. Mene je možda u par situacija i previše povukao odlazak na protivničku polovinu i trudiću se da to korigujem. Generalno nisam zadovoljan svojom igrom, ali ima još mnogo utakmica i verujem kako vreme odmiče da ću biti sve bolji i sigurniji", rekao je Tošić za klubski sajt.

Po završetku utakmice Duško je hladne glave uočio dosta dobrih, ali i stvari koje treba ispraviti u igri Zvezde. Naravno, nije propustio ni da se zahvali navijačima, koji su došli u velikom broju.

"Posle prospavane noći i odgledanog snimka utisak je da nismo bili loši. Stvorili smo dosta prilika i poluprilika, dok Spartak ni u jednom trenutku nije predstavljao veliku opasnost po naš gol. To nikako ne znači da ne možemo puno bolje. Navijači očekuju puno bolju Zvezdu, i siguran sam da će u nastavku prvenstva biti zadovoljni. Raduje me i da smo dobro trčali, da smo fizički odlično spremni", sumirao je Tošić, i odmah priču usmerio prema narednom kolu, odnosno meču protiv ivanjičkog Javora.

"Nikad nisam voleo gostovanja u Ivanjici. Teren ume da bude loš i u nekoliko navrata teško smo izlazili na kraj sa njima. Očekujem da pobedimo, a igra će dosta zavisiti od podloge na kojoj se bude igralo. Ponavljam, najvažnije je da se vratimo sa tri boda, samo se to pamti, jer niko nas neće pitati kako smo igrali u Ivanjici za mesec ili dva, pamtiće se samo rezultat", zaključio je Tošić, od koga se u nastavku sezone očekuje da svojim iskustvom dosta pomogne mlađim igračima i bude jedan od predvodnika nove generacije na terenu. 

Zvezda otvara kapije Marakane i protiv Smedereva

 

Uprava fudbalskog kluba Crvena zvezda odlučila je da svojim navijačima omogući besplatan ulaz na stadion i na meču sa Smederevom, u sredu 14. marta, u okviru 18 kola Jelen Superlige, prenosi "Sport".

Četa Roberta Prosinečkog pre toga u subotu gostuje Javoru u Ivanjici, a onda u sredu od 17 časova dočekuje Smederevo, kada se očekuje da tribine Marakane budu ponovo ispunjene kao protiv Spartaka.

Utorak 06.03.2012. 17:08
Siroti decace..kakve ti izjave daje zena..dobro si jos zdrav psihicki...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online