Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 15.01.2018.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2018. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: pažljivo planirate svaki korak, pa ove nedelje ne možete upasti u probleme. Ipak, to ne znači da ne treba da pazite.

LjUBAV: voljena osoba vas iskušava. Ako odreagujete previše žustro može vam u afektu izleteti nešto što ste želeli da prećutite. Budite odmereni da biste izbegli iskušenja.

ZDRAVLjE: pazite se infekcija.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: rezultati izostaju jer niste sigurni šta želite. Radite stvari na pola, ne završavate započeto, pa zbog toga budite spremni na posledice. Ovih dana ćete biti izloženi kritikama, ali ako disciplinovano sve prihvatite, nedelja će proteći bez posledica.

LjUBAV: na kraju ste strpljenja. Čini vam se da se previše žrtvujete za nekog ko to uopšte ne primećuje. Ako zanemarite trenutni utisak, shvatićete da niste u pravu.

ZDRAVLjE: moguće su povrede.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: uporni ste i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Za vas ova nedelja donosi povoljne mogućnosti, pa je, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put uračunajte mogućnost odlaganja.

LjUBAV: pokušavate da kontrolišete svaki korak vašeg partnera. Ako obuzdate svoju potrebu da u svemu učestvujete, uvidećete da stvari mogu funkcionisati i bez vas.

ZDRAVLjE: glavobolje.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: pažnja je usmerena na komplikovanu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija može biti krajem nedelje, očekujte nagle promene, ukoliko ih do tada sami, dobrovoljno i svojom voljom ne sprovedete.

LjUBAV: muči vas površna komunikacija koja se uvukla u vaše emotivne odnose. Niste sigurni da li ste stvarno voljeni, ali ni da li vi volite baš onoliko koliko tvrdite.

ZDRAVLjE: pripazite krajnike.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: u danima koji su pred vama čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju brzopletost koja je vaša glavna osobina, a koja često radi protiv vas. Svesni ste svojih potencijala, ali isto tako morate biti svesni da ne možete sve na brzinu.

LjUBAV: previše pritiskate voljenu osobu. Ne primećujete da je drugoj strani potreban odmor i mali predah. Što je pre pustite da ode brže će se vratiti.

ZDRAVLjE: više se odmarajte.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: naredni period će biti obeležen raspravama u koje će vas uvući saradnici koje ste iz nekog razloga potcenili. Nakon bure i tenzije, petak i subota donose stabilizaciju situacije i mogućnost da kraj nedelje dočekate bez akutnih problema, s osmehom na licu.

LjUBAV: nemate ispravno mišljenje o sebi. Precenjujete svoju važnost u životu voljene osobe. Posledica toga može biti zahlađenje odnosa, a ako ne budete pažljivi, i raskid veze.

ZDRAVLjE: proverite pritisak..

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: početak nedelje nagoveštava stresove iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje koje mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu.

LjUBAV: odnosi sa partnerom se komplikuju. Muče vas sumnje, niste sigurni kako da tumačite neobično ponašanje voljene osobe. Ne gubite samopouzdanje.

ZDRAVLjE: pojačajte imunitet.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: negativna atmosfera i loši odnosi u vašoj radnoj sredini postaju sve gori. Trenutno nemate rešenje, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da poradite na sebi, a druge ljude da ostavite na miru. Nije važno šta drugi rade, važno je kako vi na to reagujete.

LjUBAV: mislite da ćete korenitim promenama rešiti sve probleme koji vas muče na emotivnom planu. Mešate posao i ljubav, a to je siguran put u nezadovoljstvo.

ZDRAVLjE: problemi sa sinusima.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: kreativni ste. Iskoristite ovaj period i priuštite sebi aktivnosti koje možda ne donose veliku zaradu ali vas, s druge strane, čine srećnim. Unutrašnje zadovoljstvo privlači pozitivnu energiju, pa će, dugoročno, ovaj kratak predah doneti veliku korist.

LjUBAV: iskušenja koja vas muče mogu kulminirati konačnom odlukom od koje se plašite. Nalazite se pred velikim izazovom, početi nešto novo ili pobeći u sigurno staro.

ZDRAVLjE: mogući su problemi sa plućima.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: pod velikim ste pritiskom i konstantno izloženi kritikama. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne liči na vas da odustajete od svojih ideja, pa je poslednji trenutak da stvari dovedete u red.

LjUBAV: postupak voljene osobe može u vama probuditi ljutnju. Pritajena sujeta ne doprinosi rešenju problema. Otvoreno porazgovarajte o svemu što vas muči.

ZDRAVLjE: prolazna vrtoglavica.
 

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: promene i trzavice obeležiće ovu nedelju. Ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte veće svote novca, ovi dani mogu biti veoma frustrirajući za vas. Ne ugovarajte ništa, odložite sve odluke.

LjUBAV: voljena osoba vas pritiska i očekuje nešto čime biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

ZDRAVLjE: izbegavajte masnu hranu.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: na izmaku ste snage, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze, što tokom nedelje može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka.

LjUBAV: voljena osoba je previše zahtevna. Očekivanja nisu slučajna, ako pošteno sagledate situaciju shvatićete da ste vi nametnuli takav dinamičan tempo.

ZDRAVLjE: ne preterujte sa lekovima.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Cipelarnik po meri zvezda
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online