Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.01.2018.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 8. do 14. januara 2018. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Pred vama je napeta nedelja. Nije povoljan period za otpočinjanje novih poslova kao ni za završavanje starih. Primirite se.

LjUBAV: Dozvoljavate da drugi ljudi utiču na vaše raspoloženje, pa onda, bespotrebno, to prenosite na voljenu osobu. Do sukoba može doći čak i ako ne znate zašto je počeo.

ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Kraj vašim problemima se nazire od kraja nedelje. Optimizam koji još uvek posedujete će biti dovoljan da ponovo pokrenete i aktivirate poslovne projekte koji su dugo stagnirali. Temeljno pripremite teren za period koji sledi.

LjUBAV: Nakon zatišja, smeši vam se intenziviranje odnosa sa voljenom osobom. Porast raspoloženja i strasti biće dovoljni da premostite ostale probleme.

ZDRAVLjE: Odmarajte leđa.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Ulazite u naporan period. Puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Bićete zadovoljni rezultatima na poslovnom planu, uložićete puno truda, pa nakratko, krajem nedelje, možete osetiti umor.

LjUBAV: Ponovo ste zainteresovani za ljubav. Ako ste slobodni, početak burne veze je na vidiku. Svojim romantičnim nastupom pridobićete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite štitnu žlezdu.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: Pred vama je nedelja koja donosi promene koje ste priželjkivali. Ne zalećite se previše i ne trošite nekontrolisano, jer kada sve bude prošlo, otkrićete da su važne informacije bile skrivene od vas. Da biste izbegli neprijatnosti, budite umereni u svemu.

LjUBAV: Očekuje vas flert sa osobom koja je dosta mlađa od vas. Na kraju, bićete zadovoljni samo ako na vreme sebi priznate da je to avantura bez budućnosti.

ZDRAVLjE: Moguće su infekcije.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Imate puno zamerki na svoj profesionalni život, ali to je, ove nedelje, ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati i to će doprineti da se osećate bolje. Ovaj period nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.

LjUBAV: Očekuju vas događaji koji ne samo da neće biti prijatni već mogu izazvati iznenadni prekid veze. Smirite tenziju.

ZDRAVLjE: Izbegavajte alkohol.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Napet početak nedelje. Prvi nagoveštaji olakšanja stižu od četvrtka. Ipak, i nastavak nedelje obeležen je tenzijom jer ćete se više baviti posledicama nego uzrocima određenih problema. Budite pažljivi da svojom nemarnošću ne uzrokujete veliku štetu.

LjUBAV: Pravo je vreme za vašu duhovnu nadgradnju. Ipak, izbegavajte da o tome previše pričate, jer ćete postati naporni svojoj okolini.

ZDRAVLjE: Ne preterujte sa hranom.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Možete očekivati privremeno poboljšanje poslovnih prilika iako ste u periodu oštrih sukoba sa okolinom. Da bi nedelja prošla bez posledica, ne poveravajte se nikome, ali isto tako ne slušajte tuđe tajne i ne upuštajte u probleme koji se vas ne tiču.

LjUBAV: Dobro delujete na svog partnera. Počev od četvrtka, pred vama je period pun dinamike i uživanja u okruženju veselih i pozitivnih prijatelja.

ZDRAVLjE: Oprezno s lekovima.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Pozitivne vesti stižu iz inostranstva. Vaše ideje konačno nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka mnogo posla. Ukoliko sačuvate optimizam i strpljivo rešite sve, pred vama je mala poslovna pobeda.

LjUBAV: Vreme je za predah. Vaš partner polako odustaje od ideja koje su u proteklom periodu bile razlog žustrih rasprava. Obratite pažnju na njegove troškove.

ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Ukoliko se bavite javnim poslom, pred vama su intenzivna dešavanja, kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Očekuje vas veliko iskušenje koje stiže u obliku ponude za saradnju sa osobom za koju ste do sada mislili da je za vas nedostižna.

LjUBAV: Čini vam se primamljivo da se ponovo vratite osobi sa kojom ste dugo imali burne ljubavne odnose. Strah od samoće vas može navesti na pogrešnu odluku.

ZDRAVLjE: Nemate razloga za brigu.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Intenzivni pregovori i svakodnevni preokreti obeležiće ovu nedelju. Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to trenutno najveći problem. Pobedite svoju neodlučnost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa službenim licima.

LjUBAV: Za vas je počeo napet period. Emocije će pasti u drugi plan. Pred vama su kontakti sa mladim i uticajnim ljudima, ali od kojih nećete imati koristi.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Projekat koji ste držali u tajnosti ove nedelje može ugledati svetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo poduhvat doći u pitanje. Ne paničite, već probleme rešavajte u hodu.

LjUBAV: Može vam se učiniti zanimljiva osoba sa kojom poslovno sarađujete. Preuzmite inicijativu, ovo je osoba koja vam može udahnuti malo vedrine.

ZDRAVLjE: Unosite više tečnosti.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Budite oprezni jer čak i najizvesniji poslovi mogu doći u pitanje. Nepovoljan period neće večno potrajati, zbog toga odložite sve važne poslove i nedelju provedite bez isticanja. S druge strane, iskoristite ove dane da sagledate sve što ste do sada uradili.

LjUBAV: Pojavljuje se osoba koja vam je nekada mnogo značila. Obuzdajte ljutnju i prihvatite poziv na druženje. Stara ljubav bi mogla ponovo da se rasplamsa.

ZDRAVLjE: Izbegavajte brzu hranu.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online