Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.03.2018.
06:30
A. Šišić - Vesti A

Silikoni leče skrhanu sujetu!

Zli jezici često kažu za gojazne da su oni srećni i debeli. S viškom kilograma kubure kako Evropljani, tako i Australijanci i Amerikanci.

pixabay.com

Stručnjaci u Australiji su nedavno otkrili nakon studije koja je trajala čitavu deceniju da osobe koje su u tom periodu bile u stabilnoj vezi zaradile su višak kilograma u odnosu na one koje su bile bez partnera. Ispitano je čak 15.000 ljudi, navodi "Independent". Mnogi smatraju da je to zbog činjenice da se žene kao i muškarci nakon nekog vremena kada su u stabilnoj ljubavnoj luci opuste i prestanu da vode računa o izgledu. U prilog tome idu i romantične večere, uživanje u grickalicama ispred televizora dok se na njemu prikazuje omiljeni film.

Ljudi se, tada kada postanu svesni da im vaga pokazuje alarmantan broj i da dobijaju na masi, vode mišlju da su ljubav i emocije jače od fizičkog izgleda. Navodno su žene te koje prve prestanu da vode računa o nezi tela i duha pogotovo kada postanu majke, pa ih obaveze oko novorođenčeta savladaju. Ipak, svakodnevica pokazuje da to i nije baš tako. Zato se mnogo veza i brakova raspadne zbog prevare jer je muž pronašao neku mlađu i zgodniju lepoticu.

Nepisano je pravilo da ostavljene žene tek tad menjaju život iz korena. Ne samo da skraćuju ili menjaju boju kose, već se odlučuju na drastične dijete, liposukcije i kojekakve estetske korekcije.

Podmlađivanje intime

One najhrabrije dame ne samo da oblikuju telo tako što rado ležu "pod nož" već se i ne libe da hirurgu traže operaciju zvanu labioplastika kako bi podmladile i ulepšale polni organ.

Psiholozi i dalje tragaju za odgovorom da li ostavljene dame spas traže kod plastičnih hirurga da bi dobile injekciju samopouzdanja ili to rade iz osvete prema muškarcu koji ih je odbacio. Bilo kako bilo, pripadnice nežnijeg pola u takvim situacijama prvo menjaju način ishrane. Okreću se proteinskoj dijeti. Izbacuju iz ishrane slatkiše i hleb, a na tanjiru serviraju pileće belo meso, pirinač, salate i ribu.

Bar tri puta nedeljno sa ličnim trenerom imaju intenzivne kardio treninge. Ako postanu zadovoljne svojim telom, ne idu na liposukciju ali veoma često uvećavaju grudi i čine sve da bi se osećale poželjno. Plastični hirurzi ističu da sve više dama ne samo da uvećava grudi već rado povećava i zadnjicu kako bi pratile svetske trendove koji diktiraju seksepil. Takozvana brazilska zadnjica, uzak struk i bujni dekolte su kao mamac za poglede muškog pola koji su lek za skrhanu žensku sujetu.

Neprijatelj zvani salo

Muškarci, pak, kada žele da se ulepšaju nakon razvoda najčešće prvo posećuju teretanu. Ako im ona ne pruži željene rezultate odlaze na liposukciju da bi se rešili "smrtnog neprijatelja" zvanog salo, a neretko i presađuju kosu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online