Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.08.2012.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Lepota nasleđenih gena

Snežana Babić Sneki (44) je prevalila 40. godinu, ali i dalje mami uzdahe izvajanom figurom i izgleda bolje nego ikad.

Lepota ide iz glave: Snežana Babić

Duge noge, vitki stas za kojim se okreće i staro i mlado i neodoljivi šarm čine da Sneki već godinama ubrajaju u najzgodnije dame estrade. Uvek nasmejana i raspoložena privlači pažnju svih oko sebe.


- Sve, pa čak i lepota ide iz glave. Za lep izgled su veoma bitne misle, a posle toga i genetika. Ipak, ima dosta i odricanja. Nepušač sam, mada i ne mislim da je to od presudnog značaja, ali je važno. Alkohol ne konzumiram, gazirana pića, izbegavam. Živim opušteno i ne robujem ničemu, što je takođe bitno, pa kad se ujutro pogledam u ogledalo, zadovoljna sam onim što vidim - iskreno kaže naša nasmejana i zdravo lepa sagovornica Snežana - Sneki Babić.


- Vežbam svakog dana, ali ne idem u teretanu i nikada nisam imala ličnog trenera. Međutim, imam svojih desetak vežbi koje upražnjavam deset do pedeset puta dnevno, svakog dana i to kod kuće. Tako potrošim dvadesetak minuta na vežbanje, ali imam svog fizioterapeuta koji se svakih šest meseci bavi mojim kostima, što mi i te kako prija - otkriva Sneki, dodajući da ipak ima i neke male rituale, kojima prkosi borama.

Na sunce pre deset sati


- Nisam baš neki ljubitelj more, a i kad odem na plažu, čuvam se od sunca. Naime, pridržavam se lekarskih saveta i sunčam se od sedam ujutru do deset, pa tad i ne koristim kreme sa zaštitnim faktorom, a isto važi i za posle podne, jer na sunce ne izlazim pre 18 sati. Tako nemam problema sa kožom i nikad još nisam pregorela, već dobijem divan preplanuli ten - kaže Sneki.

- Imam svoje akupunkture, ishranu i masaže koje godinama primenjujem i to se pokazalo veoma uspešnim, s obzirom na to da je na meni sve prirodno. Koristim inostrane kreme, koje su izuzetno skupe još od 19. godine kaže Snežana dodajući da nema problematičnu kožu, pa kozmetičara posećuje kad se seti.


- Moj večernji ritual se sastoji u nanošenju krema koje hrane kožu i usporavaju starenje. Ujutro se umivam hladnom vodom i ne brišem se, puštam kožu da se sama osuši jer je licu neophodna vlažnost. Potom nanosim kremu. Važno za kožu je da unosimo dosta vitamina A, C i E i to putem hrane - kaže sagovornica "Vesti" dodajući da pije i dosta tečnosti.


- Nikad nisam slepo pratila trendove, pa ni kad je šminknje u pitanju. Privatno se i ne šminkam mnogo. Koristim korektor, rumenilo, blagi ruž i ajlajner. Kosu negujem pakovanjima koja kupujem u specijalizovanim radnjama, kao i maskama koje pripremam u kućnoj varijanti. Na vrhove stavljam i silikonske kapi i to je to - kaže smejući se naša lepa sagovornica Snežana Babić. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online