Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 07.11.2011.
08:00
Press A

"Ševrolet kruz", atraktivni atleta

Sasvim je nov, ali ipak svima dobro poznat! "Ševroletov" model "kruz" u hačbek verziji osvojio je srca velikog broja vozača širom sveta.

Upečatljive moćne sportske linije, stilizovana putnička kabina i prostrana unutrašnjost krase ovog četvorotočkaša. Sa svojim privlačnim linijama i kosim krovom sličnog kao kod kupea, ovaj model pokazuje svoj atraktivni atletski stav.

"Ševrolet kruz" u hačbek varijanti
 


Zahvaljujući njegovoj dvostrukoj rešetki i zakošenim farovima, "kruz" je automobil u skladu sa vremenom koji putnicima nudi stil i raznovrsnost, a predstavlja i iste kvalitete koje nalazimo u sedan verziji istog modela. Njegova unutrašnjost je maksimalno prostrana i konforna. Instrument tabla je razdvojena integrisanim centralnim stubom koji ulazi u sredinu konzole i deluje maksimalno pregledna, a sve komande su nadohvat ruke.


Kapacitet prtljažnika je 413 litara, a sa oborenim sedištima dobija se čak 883 litra. Ima dosta prostora za odlaganje stvari u dvostrukom pretincu za rukavice, centralnoj konzoli i džepovima na vratima i zadnjem delu sedišta.


Ispod haube krije tri motora - dva benzinca od 1.6 i 1.8 "kubika" sa motorom snage od 124 do 141 KS, kao i 2.0 litarski turbodizel motor od 163 KS. Svi motori kombinuju sa ručnim i šestostepenim automatskim sistemom prenosa. Ovaj lepotan u gradskoj vožnji potroši od 7,5 do 9,5 litara (dizel - benzin), dok je na otvorenom putu štedljiviji - 5,5 i 7,5 litara.


"Kruz" ima integralni sistem rama karoserije koji je napravljen od čelika velike snage i jedan je od najčvršćih u segmentu. Dobio je pet zvezdica u Euro NCAP testiranju bezbednosti vozila. Elektronska kontrola stabilnosti, sistem vučne kontrole i sistem protiv blokiranja točkova sa sistemom elektronske raspodele snage kočenja, u vanrednim situacijama će intervenisati kako bi vozaču pomogli da održi vozilo prilikom komplikovanih manevara kočenja ili ubrzanja.


Šest vazdušnih jastuka i pet pojaseva sa tri tačke vezivanja su pod kontrolom senzorskog modula automobila, a ova "spravica" je povezana sa senzorima na prednjem braniku. Ova nova "Ševroletova" uzdanica sa servo upravljačem, klima-uređajem, šest vazdušnih jastuka, ABS, ESC, elektropodizačima prednjih stakala i retrovizora sa grejačima, putnim računarom, svetlima za maglu i CD radiom košta 11.699 evra.

POVEZANE VESTI

Subota 26.11.2011. 11:07
lep je. nema sta.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online