Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 12.01.2018.
15:25
Vestionline A

Central Dance Event finale: Anja Schneider i Rodriguez Jr. u Hangaru 13. januara

Nemačka producentkinja, di-džej i radijska voditeljka Anja Schneider, kao i Rodriguez Jr, nekadašnja polovina elektro benda The Youngsters, koji će izvesti live nastup prvi put pred beogradskom publikom, obeležiće poslednji događaj u okviru Central Dance Event platforme, u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3) 13. januara.

Promo (Blender)
Rodriguez Jr.

Domaću podršku te večeri pružiće im Bokee i Marko Vuković kroz ekskluzivni b2b DJ set i di-džej Joma Maja.

Anja Schneider je istaknuta dama elektronske muzike, koja je karijeru započela kao voditeljka prestižne andergraund muzičke emisije "Dance Under the Blue Moon" na "Fritz FM" radiju, u Berlinu. Kao suvlasnica etikete "Mobilee", Anja je odigrala ključnu ulogu u razvoju karijera mnogih umetnika, kao što su Pan-Pot, Sebo K, Rodriguez Jr i Kevin Over. Posle 12 godina je napustila tu izdavačku kuću i pokrenula novi projekat "SoUs Music", a prvo izdanje je Anjin novi album, nakon devetogodišnje pauze, pod nazivom "SoMe". Ovaj rad predstavlja uticaje celog spektra eletronske muzike i njeno najbolje i najličnije delo do sada.

O novom projektu, koji nosi ime porodice njene majke, rekla je sledeće:

- Ime me povezuje sa korenima, koji su postavili temelj mojoj doživotnoj strasti - muzici. Porodica me je podržala u svakoj fazi karijere i ne bih ovde bila bez njih. Isto tako, svaki ključni odnos u mom životu nastao je kroz muziku. "SoUs" je za mene veoma lična stvar, pružila mi je slobodu, koja mi je nedostajala poslednjih godina.

Neposredno pred nastup u Beogradu, Anja Schneider je poslala poruku publici u našoj zemlji:

- Volim Srbiju generalno i uvek se trudim da se sjedinim sa energijom publike, idem uz flow, pokušavajući da osetim vibe večeri. Jedva čekam da se vratim, u Beogradu sam se svaki put odlično provela!

Olivier Mateu, poznatiji kao Rodriguez Jr, tokom svog odrastanja oscilirao je između časova klavira i elektronske muzike. Veliku popularnost je doživeo kao deo elektro sastava The Youngsters, albumima objavljenim za "F-Comunications", izdavačku kuću Laurent Garnier-a. Inspirisan muzičarima kao što su Stockhausen, LFO, Carl Craig, Eric Satie, Kraftwerk i Michael Polnareff, Rodriguez Jr.-ov avanturistički duh transformiše se u kreativnost, kroz live nastupe tokom kojih koristi vintage sintisajzer, klavijaturu i drugu analognu opremu.

Karte za Central Dance Event žurku nalaze se u prodaji putem mreža "Eventim" i "Gigstix" po ceni od 990 dinara za regularne ulaznice i 1490 dinara za VIP.

FB event: www.facebook.com/events/1158270154304896

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online