Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 19.07.2017.
23:23
S. Đurić - Vesti A

I jahta na meti lopova

Leto je idealno vreme za - lopove. U vreme godišnjih odmora mnogi domovi su prazni, pa eto prilike pljačkašima da se ovajde. Na meti su posebno poznate ličnosti i pevači koji zarađuju više od običnih ljudi, pa su i njihovi domovi bogatiji. Ali, nisu samo kuće na meti.

A. Čukić
Sve je u redu: Lepa Brena i Boba Živojinović

Tako su Lepa Brena i njen suprug Slobodan - Boba Živojinović umalo ostali bez svoje jahte usidrene u Rijeci u Hrvatskoj. Lopovi jesu pokušali da ukradu brod, ali nisu uspeli, a osujetili su ih čuvari u marini.

- Svašta se dešava, ali naša jahta ima odličnu posadu tokom cele godine. Tako nešto nama ne može da se dogodi. Evo, baš smo sad na brodu i uživamo - rekao je Boba za beogradske medije.

Navodno se radi o trojici lokalnih mladića koji otimaju jahte usidrene u Rijeci i Opatiji, kako bi se nekoliko sati vozali po moru.

M. Todorović
Sve rekao policiji: Nikola Grbić

Za razliku od Brene, selektor srpske odbojkaške reprezentacije Nikola Grbić na meti pljačkaša i lopova bio je čak tri puta, i to za kratko vreme. Ostao je bez automobila koji su mu drski lopovi ukrali ispred porodične kuće u Beogradu. Njemu su prvo opljačkali dom, pa su njegovoj supruzi ukrali novčanik, da bi na kraju ostao i bez svog rendž rovera.

- Nisam jedini kome su ukrali auto ili opljačkali kuću. Sve što sam imao rekao sam policiji i zaista ne bih govorio o detaljima i kolika je materijalna šteta. Siguran sam da policija radi sve što je u njihovoj moći da nađe krivce. Ja samo želim da sve ovo što pre zaboravim - rekao je Grbić.

Svašta bi bilo

Dragica Radosavljević Cakana samo je na nekoliko sati sa suprugom napustila kuću, što je bilo dovoljno da je opljačkaju.
- Bila sam u šoku kada smo po povratku zatekli ispreturane stvari po celoj kući. Odneli su nam nakit, satove, garderobu, oružje i drage uspomene. Da sam naletela na lopove svašta bi bilo. Iako imam postavljene kamere, džaba je - pričala je tada Cakana, koja je posle pljačke postavila nove kamere i alarmne sisteme.

Lepa Lukić preživela je pravu dramu kada su lopovi pre nekoliko meseci upali u njen stan, opljačkali je, i to dok je ona spavala u susednoj sobi.

- Da sam se slučajno probudila i zatekla ih kako mi preturaju po stvarima i traže novac, ko zna šta bi mi uradili. Sreća u nesreći je što su našli pare i otišli pre nego što sam se probudila. Da nisu našli pare, sigurno bi me probudili i tukli da im otkrijem gde čuvam novac - rekla je tada Lepa za "Vesti".

Zbog stresa joj je skočio krvni pritisak, pa je morala da interveniše Hitna pomoć.

Ne boje se nikoga

Traumatično iskustvo sa lopovom imala je i Gordana - Goca Lazarević, koja je mirno sedela u jednoj sobi i gledala televiziju, dok je lopov bio u drugoj.
- Kako je moglo da bude, još sam dobro prošla. Ko zna šta bi se dogodilo da sam ga videla. Strašno je kad ti neko nepoznat uđe u kuću dok si ti tu. Ne znam kako se usudio. Sva svetla su bila upaljena, TV je bio pojačan. Lopov je došao sa terase i uzeo je ono što je bilo na stolu. Ne mogu da verujem da se oni ne boje nikoga i ne prežu ni od čega. Nije ovo prvi put da sam na meti lopova. I ranije sam imala "nepozvane goste", ali tada bar nisam bila u kuću - rekla je tada Goca.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Proročanstva Baba Vange
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online