Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.06.2017.
16:26
S. Đurić - Vesti A

Brena "razvela" Lukasa?!

x Sonja i Marko navodno su se upoznali na večeri kod Lepe Brene u Majamiju, a u kontaktu su ostali i posle njenog povratka u Beograd

Z. K. Munja
Nekad su se družili: Lepa Brena, Aca Lukas i Sonja

Medijska prašina oko razvoda Ace Lukasa (48) se ne stišava. Spekulacije oko prevare njegove žene Sonje dobijaju nove, sočne detalje, posebno što je u celu priču navodno upleten i bivši košarkaški as Marko Jarić.

Doduše, njega od razvoda sa Adrijanom Limom povezuju sa raznim ženama... Kako Jarić ovih dana boravi u Beogradu sa ćerkicama Valentinom i Sijenom, to je bio razlog više za nove tračeve.

Na sve to bivši košarkaš odgovara na svoj način - na Instagram je okačio fotografiju uz komentar "Sam u Beogradu" stavljajući do znanja da nema devojku, ni ženu, bilo koju.

Kako je uopšte sve počelo?

Kako piše Pinkov portal, Sonja je pre nekoliko meseci boravila u Majamiju kod Lepe Brene, s kojom se već godinama druži. Živojinovići su, pak, prijatelji sa Jarićem, pa su napravili večeru za društvo. Sonja i Marko su se upoznali i ... tako je počelo.

Ostali su u kontaktu nakon njenog povratka u Beograd i možda se za sve nikada ne bi ni saznalo da na njihovu prepisku nije nabasao Lukas.

Lukavo im je postavio zamku sa drugog broja telefona i posle toga sve je bilo jasno. Iste večeri pevač se iselio iz zajedničke kuće, a spekulacije kako pati za Sonjom on sam je demantovao fotografijama sa odmora u Turskoj.

Sonja je, kao i ranije u sličnim situacijama, spakovala kofere i sa njihovom ćerkom Viktorijom otputovala u Diseldorf gde joj živi roditelji.

Kako se priča na estradi, u braku Lukasa i Sonje odavno više ništa nije kao ranije.

Da nešto ne valja govori i činjenica da se sve manje zajedno pojavljuju u javnosti, a već mesecima Sonja ne kači zajedničke fotografije na društvene mreže što je ranije često činila.

Poznati bračni par već je bio na korak od razvoda, ali su uspeli da prevaziđu probleme. Sve do sada.

Što se Marka tiče on je oduvek je važio za velikog zavodnika.

U braku sa brazilskom lepoticom i top modelom Adrijanom Limom bio je sedam godina.

Posle razvoda ostali su u prijateljskim odnosima i zajednički brinu o ćerkicama.

Nakon razvoda Jarića su povezivali s raznim ženama, ali ni pored jedne nije uspeo da se duže zadrži.

Propali brakovi i deca

Aca Lukas nerado priča o privatnom životu.

Poznato je da iza sebe ima dva propala braka i četvoro dece - Miljanu, Lazara i Andreja, dok u braku sa Sonjom dobio Viktoriju.

- Previše sam grešio u životu. Ali ko nije?! Napustio sam prvu ženu i ostavio dvoje dece, onda sam napustio drugu ženu i ostavio sina... Nisam bio pored te dece, ali danas imam divan odnos sa njima. Smem da kažem da sam sada sa četvrtim detetom nadoknadio sve što sam do sada propustio - rekao je jednom prilikom Lukas.

I Sonja iza sebe ima jedan propali brak sa Željkom Šašićem s kojim ima ćerku Sofiju.

Lukas i Šašić su nekada bili prijatelji sve do trenutka dok se Aca nije oženio Željkovom bivšom ženom.

Sve se vrati i plati

Povodom navodnog razvoda Lukasa i Sonje oglasio se i Šašić.
- Sve se vrati, sve se plati. Neke stvari idu ukrug. A mojoj bivšoj su izgleda apetiti porasli. Nisam verovao da je takva, da je toliko zanimaju novac i moć, ali očigledno sam pogrešio. Ako joj je to cilj, neka cepa. Samo neka je živa i zdrava. Ko zna koliko će ona još brakova da sklopi - rekao je Šašić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online