Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.05.2017.
15:48
Vestionline, alo A

Pevač silovao 14-godišnju devojčicu!

Neimenovana britanska pop legenda je pod istragom zbog navodnog silovanja 14-godišnje devojčice.

pixabay.com
Silovana u hotelskoj sobi (Foto: Ilustracija)

Upućeni tvrde da je pop zvezda u šoku nakon što se na internetu pojavio video u kom navodna žrtva imenuje silovatelja, čiji identitet ne sme da se objavi.

Pop zvezda još nije uhapšena, ispitana ili optužena, ali kako pišu britanski mediji, u panici je da će joj ove optužbe uništiti reputaciju, prenosi 24sata.

Napad se navodno dogodio 70-ih godina prošlog veka posle koncerta, kada je po devojku i njenu prijateljicu koje su stajale u prvom redu, došao telohranitelj i pozvao ih u hotel kod pop zvezde.

Navodna žrtva kazala je da je bila omamljena šampanjcem pre silovanja koje joj je obeležilo život. Ona je sebe opisala kao naivnu 14-godišnja devicu, a novinaru "Sana" je rekla da se do tada nikad nije ni poljubila, kao i da nije razumela izraz na pevačevom licu kada je doživeo orgazam.

Htele su samo autogram

Devojke koje su tada imale 13 i 14 godina, otišle su u hotel u nadi da će dobiti autograme. Britanski mediji pišu da je telohranitelj u hotelu razdvojio devojčice, a navodnu žrtvu odveo u apartman gde su, osim zvezde, bili još jedan muškarac i jedna žena, takođe poznate osobe.

Žena, koja je sada u 50-im, je ispričala da je nakon ulaska u apartman ponuđena čašom šampanjca uz reči da popije "kako bi postala deo ekipe".

Sledeće čega se seća bilo je da je pevač spušta na krevet.

- Njegov ogrtač je već bio na podu. Ja sam bila u kostimu. On ga je otkopčao. Na početku je sve bilo nežno, ali se ubrzo pretvorilo u bolno i grubo iskustvo, nimalo prijatno - kazala je žrtva i dodala da joj je pevač rekao da je neće boleti ako se opusti.

Posle toga - ništa nije isto 

Ona je izašla iz sobe bez autograma, pa se potom vratila po njega. Pevač joj je dao autogram, pomazio je po glavi i rekao da će ostati u kontaktu!

Ona tvrdi da je postala opsednuta tom zvezdom i da kasnije nije mogla da ima normalan odnos s muškarcem. Ona je prvi put prijavila silovanje 2013. godine, istraga je otvorena 2014, ali je šest meseci kasnije zatvorena.

Ponovo je otvorena pre mesec dana, a portparol policije je rekao da na slučaju rade javni tužilac i policija.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online