Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.04.2017.
22:54
alo.rs, Vestionline A

"Bila sam živi leš, izvadila sam silikone i više nikad!"

Starleta i bivša učesnica rijalitija "Farma" Tamara Đurić otvoreno je progovorila o komplikacijama koje je imala nakon ugradnje silikona, koje su ozbiljno ugrozile njen život.

instagram.com/tamarasstar89
Tamara Đurić poručila svim devojkama da cene svoju prirodnu lepotu

U želji da postane savršena, i to ne drugima, već sebi, podvrgla se svim mogućim trendovima i nekim estetskim zahvatima, ne sluteći kakav će biti ishod ovih operacija.

Atraktivna crnka, koja je svojim izgledom izazivala muške poglede, bila je na granici života i smrti zbog ideala lepote.

Tamara za "Alo!" otkriva šta je sve prošla nakon intervencija koje je imala i kako podnosi bolničke dane nakon što joj se izlio silikon u zadnjici i ugrozio joj život.

- Bila sam na privatnoj klinici, gde sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osetila da nešto nije u redu. Pokušavali su to da saniraju, ali neuspešno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gde me je primio načelnik po hitnom postupku, tada su poslali vozilo po mene i primili me u bolnicu - otkriva Tamara.

Ona priznaje da bi volela da vrati vreme unazad i da više vremena posveti odlasku u teretanu nego odlascima kod estetskog hirurga.

- Bila sam u katastrofalnom stanju. Ostala sam bukvalno bez vena i nisam imala apetit. Otvorili su mi centralnu vensku liniju i kroz nju su mi ubacivali krvnu plazmu. Sada izgledam fenomenalano, kako sam tada izgledala. Tada sam bila kao živ leš. Izgubila sam dosta krvi, imala drhtavice, koje me i danas drže. Pokušavam da jedem koliko mogu, ali uglavnom sve unosim kroz venu. Lekari misle da moram još da budem u postelji jer smatraju da se nisam dovoljno oporavila - kaže Tamara.

Ona ima samo jedan savet za devojke:

- Nikada nisam bila od onih koje kukaju i žale se, ali sada osećam potrebu da kažem sve zbog devojaka koje ne razmišljaju previše o posledicama, kao što ni ja nisam razmišljala. Poručila bih im da cene ono što imaju i ono što im je bog dao. Zaboravite popunjavanje lica, zadnjice i jagodice. Učite se na mom primeru da te stvari nisu dobre. Ja sam danas besna na sebe što o svemu nisam dobro razmišljala. Izvadila sam silikone iz usana i zadnjice. Najverovatnije ću izvaditi i iz grudi i nikada više neću leći na sto estetskog hirurga - iskrena je Tamara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online