Ponedeljak 3. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 29.12.2016.
13:33
Vesti A

Oni spajaju nespojivo: Novogodišnja žurka brkova u magacinu depo

Brkovi, koji su jedini uspeli da spoje pankere i folkere i okupe ih na njihovim nastupima širom regiona i Evrope, ispratiće staru godinu energičnom svirkom u petak, 30. decembra 2016. godine u Magacinu Depo (Travnička 3), a jedinstvenoj atmosferi koju prave doprineće specijalni gost Goran Biševac - Biške.

Promo (Strangefear)
 

Nastup popularnog zagrebačkog pank rok - turbo folk benda počinje u 22.30 časova, ali Brkovi pozivaju sve da dođu i dobro se zagreju već od 20 časova, pošto će najodanijim punoletnim fanovima, koji dođu do 20.30, biti ponuđena i besplatna rakija dobrodošlice. Uz to, očekuje ih i muzika sa razglasa po izboru članova tog sastava, kao i nastup dve predgrupe - pančevačkog horrorpunk/rockabilly benda Goatmare & The HellSpades (od 21) i keltske pank grupe iz Beograda Scordisci (od 21.45 časova).

Brkovi uspešno stvaraju jedinstveni miks pank roka, hard roka, folka, hevi metala i regea, koji je duhovito spakovan u melodičnu celinu koju sami nazivaju "turbopunkfolkwellness i spa". Njihovi poštovaoci u Beogradu su prethodni put mogli da ih vide i čuju proletos, na više nego uspešnoj promociji novog albuma "Torzo Dade Topića" u Hali sportova. Iz ovog benda ih sada pozivaju u intimniju, klupsku atmosferu, u kojoj će svirati hitove iz njihove dvanaestogodišnje karijere.

- Veoma se radujemo koncertu u Beogradu jer je to grad u kojem smo imali verovatno najbolje koncerte u karijeri. Sasvim sigurno, to je grad u kojem smo ove godine imali jedan od najvećih koncerata u životu. To su sve razlozi zbog kojih se u Beogradu osećamo kao kod kuće. Raduje nas i to da će nam se na koncertu pridružiti i naš stari prijatelj Biške (Pero Defformero) iz Novog Sada.

Brkovi spajaju nespojivo i pritom privlače veliki broj poštovalaca, koji su i veseli i fanatični, ali ističu da ni sami ne mogu sa sigurnošću da tvrde zbog čega ih publika voli.

- Naša muzika je takva da u njoj mogu uživati i oni koji slušaju turbofolk, kao i oni koji na naše nastupe gledaju kao na nešto što je satira i ismejavanje narodnjaka. Ne sme da se zaboravi da smo uspeli, i pored toga, da ostanemo pank bend. Pozivamo publiku da nam se pridruži u što većem broju i da nam svima zajedno još jedan beogradski koncert ostane u nezaboravnom sećanju. Iza nas je uspešna godina i ispratićemo je na veseo način - poručuju iz ovog benda.

Ulaznice za koncert Brkova, u produkciji Strangefear-a, nalaze u prodaji, po ceni od 1000 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigs tixa.

Fb event: www.facebook.com/events/190329601405730/

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online