Nedelja 9. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 27.10.2015.
18:57
alo.rs A

Ružicin otac: Moja ćerka nije prostitutka, već manekenka i dama!

Danima ukućani rijalitija "Parovi" prozivaju Ružicu Veljković kako se tajno bavi prostitucijom, a da njena porodica zapravo nije ni svesna njene profesije. Njen otac Aleksandar rešio je da prvi put progovori na ovu temu.

Facebook/Ruzica Veljković
Otac stao u odbranu svoje mezimice: Ružica Veljković na udaru učesnika "Parova"

Naime, one je za "Alo!" objasnio kako odlično zna čime se njegova mezimica bavi i da ju je redovno vozio na aerodrom kada je išla na putovanja u inostranstvo.

- Svi koji pričaju to govore bez ikakvog dokaza. Ona je manekenka i dama, a oni samo mogu da pričaju kojekakve priče u kojima, znam, nigde nema tačnosti. Uopšte mi nije prijatno kada potegnu tu temu, a pri tome nemaju dokaza. Ako se neko bavi prostitucijom, za to mora da postoji dokaz, papir u policiji, sudu, da su je hapsili, da se zaista bavi time.

- Bilo je raznih priča o prostituciji, da je radila u Dubaiju, a ona je tamo išla na modne revije. Za to mogu da budem svedok jer sam je redovno vozio na aerodrom. Ona se uspešno borila za opstanak - objašnjava otac, nakon čega ističe da ni u jednom momntu ne bi prihvatio činjenicu da se ona bavi prostitucijom i da bi se u tom momentu odrekao nje.

- Normalno da ne bih prihvatio, koji bi to otac učinio?! Nije nimalo prijatna situaciji, vodio bih ozbiljan razgovor i ne bih prihvatio ni u jednom momentu da se ona bavi prostitucijom. Bio bih strašno ljut ako bi saznao da je takva stvar istinita i da je to sve tačno. Ali tvrdim da nije - govori Aleksandar "Alo!".

Na pitanje da li je podržavao vezu sa Filipom, on govori da, po njegovom mišljenju, Ružici treba neko ko će da je vodi u životu.

- Nije ga često dovodila kod nas kući, ona je u toj vezi bila dosta ekslpozivna. Mislim da njoj treba muškarac koji će je voditi kroz život, njoj nije bitno zvanje, već da je on pametan i da može da razmišlja o njoj. Nije bitno da li političar ili fudbaler - tvrdi Aleksandar.

Tužiću Vesnu Rivas i Šaviju

Nakon što su rijaliti zvezde Vesna Rivas i Nataša Šavija iznele optužbe na račun Ružice Veljković da posećuje orgije fudbalera, kao i to da se bavi prostitucijom, otac Aleksandar govori da će zbog toga morati da potraži pravdu na sudu.

- Podržaću Ružicu u nameri da tuži Vesnu Rivas i Natašu Šaviju zbog lažnih navođenja, jer ne smeju da daju takve informacije. Moja ćerka mnogo više zna o Šaviji nego ona o njoj, i težak je bezobrazluk što su u stanju da upotrebe takve optužbe na njen račun - kaže Aleksandar.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online