Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.03.2018.
15:13
Vestionline, Pink.rs A

Gagi Đogani ljut na ćerku: Nije trebala to da priča!

Tokom svog učešća u najpopularnijem rijaliti programu "Zadruzi", Luna Đogani imala je niz situacija u kojima je iznela neke detalje iz privatnog života njenih roditelja, koji su već više od dve decenije na estradnom nebu, Anabele Atijas i Gagija Đoganija.

Facebook/Gagi Gagi
Zameram joj što privatnost iznosi u javnost: Gagi Đogani

Pored neopisivo lepog odnosa koji Luna ima sa svojom majkom Anabelom, a koji je takođe i zadivio širi auditorijum, ona je brigu o njoj pokazala na jedan veoma neobičan način, a u pitanju su bile finansije porodice Atijas.

Luna je tom prilikom izjavila da se i te kako brine da li njena mama ima novac, pa je tako kroz plač zamolila produkciju da joj pošalje njen honorar ukoliko će im to biti potrebno. Zbog ovoga smo kontaktirali njenog oca Gagija Đoganija, a on je za portal Pink.rs dao kratak, ali sažet odgovor.

- Ne bih da komentarišem, to nije istina. Anabela radi, ima sve, ne verujem da je došlo do toga. Mislim da Luna ponekad preteruje i to joj jedino zameram, jer priča nešto što i ne treba da priča. Mislim da je ispričala tri života koja treba da ostavi za sebe. I to što priča mislim da preteruje, kao na primer da Anabela nema novca. Ona vozi džip, imaju tri auta, šalje joj garderobu redovno, tu smo, pomažemo... Jednostavno to nije tako. Kao što nije istina i za neke druge stvari - objasnio je Gagi.

Luna je nekoliko puta pričala o njegovom braku sa Anabelom Atijas, koji je, prema njenim rečima doživeo krah samo zbog toga što je on bio agresivan u svojoj mladosti, pa je tako bio i sklon maltretiranju, zbog čega je Anabela odlučila da stavi tačku na njihovu priču.

Ona više ne zna ni šta treba da kaže. Sve što je iz privatnosti ona je iznela u javnost. To joj jedino zameram što preuveličava - rekao je Gagi.

Pored mnogih stvari koje je Luna ispričala u četiri oka ukućanima, a koje je čuo širi auditorijum, bila je i jedna zanimljiva anegdota iz njegove mladosti, a to je operacija nosa koja je, kako Gagi kaže, bila zbog zdravstvenih problema, ali nije sakrio da se podvrgao i estetskoj hirurgiji.

- Ona mene mnogo voli i sve što ja ispričam njoj je smešno, ona je takva. Ja sam imao devijaciju nosa... kao klinac imao sam 15 godina, tad mi je doktor u Zemunu rekao da ja to moram da operišem i usput mi je ponudio estetiku, ali u to vreme estetika nije bila sjajna kao danas. Ja sam prihvatio i operaciju i estetiku, ali meni je to genetski takav nos i ona ima takav nos na mene, kao i Nina, tako da će i one imati problema sa devijacom kao što sam ja. Ja sam bio klinac i ja sam sam nekako postigao da mi daju otpusnu listu i izašao sam iz bolnice, a kad sam ušao u autobus stariji čovek me laktom udari u nos, nos je bio jos uvek svež... I kad sam rekao doktoru on se zgranuo, to se nikom nikad nije desilo. E, posle dva časa provedena van bolnice nije mi više uopšte bilo lepo, ali dobro, njoj je to smešno - ispričao je kroz smeh Gagi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online