Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 26.12.2016.
22:29
alo.rs A

Ajfonka u panici pobegla u "Parove": Manijak joj preti silovanjem

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, prihvatila je da uđe u rijaliti “Parovi” zbog konstantnih pretnji koje dobija od nepoznate osobe.

instagram.com/ticamaksimovic
Danima dobija jezive pretnje: Tijana Maksimović

Naime, ako "Alo!" saznaje, Ajfonki već nekoliko dana stižu poruke od muškarca koji preti da će je silovati, a ona je odlučila da spas pronađe u najpopularnijem rijalitiju jer je svesna da joj tamo niko ne može nauditi.

- Već nekoliko dana Tijani konstantno stižu pretnje od nepoznatog muškaraca, koji joj šalje poruke u kojima poručuje da će je silovati i napasti zato što ne želi da bude s njim. Ona je mislila da će se sve smiriti kada mu je poslala poruku da prestane da je uznemirava kako ga ne bi prijavila policiji i da prestane da joj preti jer ne želi da bude sa njim, ali to se ipak nije dogodilo. On je nastavio da joj preti i da joj šalje fotografije na kojima se predstavlja silovanje, ali i slike svog polnog organa. Posle toga, Tijana je njegov broj telefona blokirala, ali je on nastavio da joj ostavlja poruke u poštanskom sandučetu u zgradi u kojoj Tijana živi i da na njenom automobilu ostavlja koverte. Tu su bile brojne pretnje, među kojima je jedna od najgorih da će ako ne bude bila sa njim završiti u plastičnoj vreći. Ona se veoma uplašila, zato je i pristala da uđe u rijalti, da se malo skolni od ljudi - priča za "Alo!" starletina drugarica koja je želela da ostane anonimna.

I Tijana je potvrdila ovu priču, ističući da se poslednjih dana "svašta dešavalo".

- Svašta se dešavalo poslednjih dana, veoma sam uplašena jer manijak pokušava da mi naudi na sve moguće načine. Ne znam odakle tolika mržnja u ljudima i to da neko pokušava da mi naudi u životu, a da me ne poznaje i da nikada nisam imala nikakav kontakt s njim. Svakakve poruke su mi stizale, od fotografija polnih organa, do pretnji da će me ubiti. Kako bih smirila situaciju, odlučila sam da uđem u rijaliti i tako se na neki način zaštitim. Nadam se da će se manijak smiriti i odlučiti da prestane da mi preti - otkrila je Tijana pred ulazak u "Parove".

Zmaj pobegao iz karantina

Ilija Grahovac alijas Zmaj od Šipova je u Beograd došao nekoliko dana ranije kako bi se pripremio za šou, pa je zbog toga bio smešten u jednom hotelu u centru Beograda, ali je dan uoči početka šoua pobegao. Cela produkcija se istog momenta digla na noge kako bi ga pronašla u što kraćem roku. Agonija je trajala nekoliko sati, ali su uspeli da ga pronađu i nastave da ga spremaju za šou.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.01.2017. 23:22
Јавна промоција дебилизма...простаклука....примитивизма...умно поремећених ликова којима ништа није свето и који ће за динар и душу ђаволу продати !!! Срамота.........!!!
Ponedeljak 09.01.2017. 23:22
Јавна промоција дебилизма...простаклука....примитивизма...умно поремећених ликова којима ништа није свето и који ће за динар и душу ђаволу продати !!! Срамота.........!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online