Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.11.2015.
22:26
alo.rs A

Majka: Ivana (Šašić) ima tumor, a oni je muče

Iako je prva dva meseca bila nečujna i neprimetna, Ivana Šašić je tek po ulasku Vesne Vukelić Vendi ušla u grupu najskandaloznijih ličnosti na imanju u Lisoviću. Međutim, gledaocima je postala zanimljiva, ali ne i njenoj porodici. Oni brinu za njeno, od ranije narušeno, zdravlje.

printscreen
"Poludela" kad je Vendi ušla, postala je jedna od najgorih svađalica i alapača

- Mnogo nam je teško kada vidimo koliko se naša Ivana muči. Meni je kao majci sve to jadno i bedno, pogotovo kada gledam kako ona Vendi napada moju ćerku, koja joj ništa nije zgrešila. Ivana je morala nekako da se brani od svih uvreda koje joj je ova rekla u facu. Oni su nju tamo napali kao vuci, koji hoće da je raščupaju, to je za mene mnogo bolno. Videla sam jutros da je sva natečena i plava zbog tuče koju je preživela početkom godine, kada su je napali ispred zgrade. 

Od tada svaki put kada je hladno njoj je natečen nos i bude plav jer je to usledilo posle batina. Zato se plašim da joj se na "Farmi" sve to ne iskomplikuje i napravi ogroman problem - kaže plačnim glasom Ivanina majka Ljiljana i dodaje da su ona i Ivanin otac u teškom zdravstvenom stanju zbog svega što gledaju.

- Cepaju mi se creva kada gledam sve na imanju. Suprug i ja ne gledamo uvek, već ponekad, jer ne možemo da izdržimo zbog srca. Poslednjih dana sam i prehlađena, a njenog oca je zadesila katastrofa pošto mu se lonac od osam litara vruće masti izlio na nogu, jedva su mu u bolnici spasli nogu. Sada je to još jedna muka koja je na vratu, a uveče ponekad gasimo televizor i ne gledamo ga jer ne smemo da se nerviramo da ne bismo završili u bolnici. 

Deca sve to gledaju i jadno i bedno preživljavaju kada ona plače. Deci mnogo nedostaje i dešava se da plaču jer im je teško da je gledaju kako se bori tamo. Oni imaju samo osam godina. Vidi se da pate što im majka nije tu i što nije uz njih. Jeste da su oni s nama i da njima ništa ne fali, ali ipak majčinu ljubav niko ne može da zameni jer je to nešto posebno - kaže Ivanina majka i otkriva nešto što njena ćerka nije nijednom pomenula u rijalitiju.

- Ona je imala jako težak porođaj i jedva je preživela. Dobila je tumor kasnije, a sada je na imanju s tim tumorom i strah nas je da joj se to ne iskomplikuje i napravi haos u organizmu. Desilo joj se da je rodila dva sina za godinu dana, oba porođaja su bila carskim rezom i kada je rodila drugo dete, jedva je preživela. Nisu mogli da je probude, a kada su izvadili dete, ono je bilo modro. Dosta je teško podnela sve to - kroz plač priča majka i dodaje da strahuje i za život svog muža, pevačicinog oca:

- Muž mi kaže da ne može to da gleda kada je ona tamo i da hoće da umre zbog njenog ponašanja. Ona je dobra žena, ali šta joj treba da se tako ponaša i svađa s ljudima tamo. Otac joj ima artmiju i dosta teško podnosi sve to kada ona tamo ima problema, iskreno, a još sam i ja srčani bolesnik. Kada sve to gledam, jedva uspevam da budem pribrana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online