Sreda 5. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.11.2015.
09:00
alo.rs, Vestionline A

Kuku: Tamari pukao silikon u "Farmi"?!

Šta je preče jednoj klaberki sa silikonima - zdravlje ili rijaliti "Farma"? Ispostavilo se da su bitniji novac i "slava" (jako diskutabilno u ovom slučaju)...

Facebook/Tamara Djuric
Grudi je jako bole, ali ako može pomeriće operaciju dok se ne završi "Farma" (!?): Tamara Đurić

Tamara Đurić je suznih očiju ispričala kako ima jake bolove u grudima i kako joj je zbog napora pukao silikon. Sumnja da je oštetila silikon u grudima zato što je na imanju u Lisoviću dizala teške predmete.

- Nosila sam juče kofu punu vode. Jedva sam je unela u kuću, bila je preteška i mislim da mi je zbog toga pukao silikon - požalila se starleta pred ostalim farmerima.

Nakon završene emisije "Pitanja gledalaca", Đurićeva je napravila paravan od čaršava, skinula se i pozvala Gabrijelu Pejčev da joj pokaže promene na telu i požali se da mora hitno kod lekara.

- Pogledaj kako mi se ožiljak kod bradavice rascepao. Boli me već dva dana jako. Verovatno je puklo unutra...i mišić - rekla je Tamara Gabrijeli, a drugarica je pokušala da je uteši.

- Vidim te crne tačke. Polako, smiri se i što pre treba da te vode kod lekara da to vidi. Ako mora da se radi operacija, to je zeznuto. Nemoj da pričaš Aci da se ne bi sekirao - prokomentarisala je mlada pevačica.

- Ma ne pitaj me. Za poslednje tri godine četiri puta sam imala operaciju na grudima. Baš me boli. Ne smem ništa teško više da nosim - jadala se Đurićeva, ali nije poslušala Gabrijelu, te se u toku večeri požalila i svom dečku Aleksandru Živanović.

- Jako me boli. Ne znam šta ću da radim ako me pošalju na operaciju, jer oporavak traje mesec dana, a toliko ima do kraja "Farme". Sve vreme tog oporavka mora da se leži i miruje, a u ovom trenutku mi to ne treba. Videću sa lekarima da li postoji neka šansa da se spreči operacija dok se ne završi "Farma" - objasnila je rijaliti zvezda.

Kasnije tokom večeri, Tamara je svoje muke podelila i sa Vesnom Vukelić Vendi, koja joj je savetovala da izvadi silikone.

- Ja sam imala silikone, ali sam ih kasnije izvadila, jer su mi jako smetali, a i svi su mi rekli kako su moje prirodne grudi lepše. Veruj mi i da jesu - rekla je Vukelićeva, a Tamara nije mnogo marila za njenu priču, već je dodala:

- Ja sam pre pet godina prvi put ugradila silikone, ali u budućnosti imam plan da stavim silikone i u zadnjicu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online