Četvrtak 13. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 24.06.2015.
22:44
alo.rs A

Mimi Oro: Jedva čekam da imam seks!

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, pred samo finale je napustila rijaliti „Parovi“. Kaže da joj je u vili najviše falio seks, te da je zaboravila šta ta reč znači. Ona tvrdi da se sa Ivanom Marinkovićem i Jasminom Nevenkićem samo „vatala“, ali da konkretnog odnosa nije bilo.

facebook.com
Tvrdi da nije bilo seksa u parovima: Mimi Oro

- Ma zaboravila sam kako izgleda seks, tamo sam provela četiri meseca bez intimnih odnosa, ali ću se ubrzo podsetiti, ne brinite. Nisam stigla kad sam napustila rijaliti, jer sam izlazila i provodila se do jutra - uz osmeh kaže Mimi, koja tvrdi da se sa Jasminom i Ivanom samo mazila.

- Čula sam se obojicom čim sam izašla, to su moji ljubavnici iz rijalitija, ali nije bilo seksa, samo smo se malo „vatali“. Sa Ivanom sam se unapred sve dogovorila i očigledno je da smo dobri glumci. Mogla bi Jelena da nas ubaci u neku svoju predstavu. Obojica su divni momci i nastavićemo da se družimo - ističe Mimi. Na pitanje šta će na to reći njen dečko Milan Krasić, sa kojim se pomirila pet dana pred ulazak, kaže:

- On više ne postoji u mom životu i nisam znala da je toliko željan marketinga, pa je pričao o meni dok sam bila unutra. On je jedan kreten, gad, go*no i ološ. Nedajbože nijednoj ženi da bude sa njim. Više ne bih bila sa njim ni ceo svet da mi nude. Sreli smo se na splavu u noći kada sam izašla, poručivao mi je pesme, ali me to ne zanima - odlučna je starleta u nameri da se više ne miri sa bivšim.

Ona ne krije da joj se dopada učesnik "Parova“ Velimir Miranović.

- Nisam očekivala da će ostati posle mene, ali videćemo šta će biti kada izađe i malo se bolje upoznamo. Može tu svašta da se izrodi - tajanstvena je Mimi, koja je tokom rijalitija čak izlazila na suđenje kao svedok u slučaju o prostituciji.

- Sto puta sam rekla da nemam veze sa tim svetom. Čak sam se smejala sa inspektorima kada sam otišla u sud. Tog dana sam potpisala papir da ništa ne znam o prostituisanju u vezi sa tim slučajem - tvrdi starleta kojoj čak ni roditelji ne zameraju što je dobila takav epitet.

- Moja porodica zna da su to gluposti i apsolutno se ne tangiraju oko toga. Oduševljeni su kako sam se ponašala u rijalitiju, i jasno im je da su sve neumesne scene deo marketinga- završila je ona

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online