Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 06.03.2011.
07:52
A

Đani: Izbacio sam Naomi Kembel iz kreveta!

Bez obzira na to što je u rijaliti "Parovi" ušao sa dve žene, Đani Ćurčić je - konzervativan! Smeta mu kad se devojke ponašaju bahato, povodljivo, menjaju mladiće... Sve ovo je rekao Bobanu Radosavljeviću, dok je nervozno šetao kraj bazena.

"Konzervativni" Ćurčić kaže da je najurio Naomi Kembel i Karmen Elektru
 

- Dragana me ne zanima, ona je bezmozgašica - rekao je bivši fudbaler. - Jesi li čuo šta je rekla Rikiju? Neće da spava sa mnom, jer se šutiram u krevetu. Budala, s mozgom prečnika sedam centimetara! Ja sam izbacio Naomi Kembel i Karmen Elektru iz kreveta, a neću jednu Draganu. Ovoj maloj Ivani dajem još jednu šansu, a posle me ne zanima. Nisam ja roditelj da ih učim ponašanju.
 

Kasnije, u spavaćoj sobi, razgovarao je sa Ivanom:
 

- Povuci ručnu! Na šta je ličilo ono ponašanje u bazenu? Popila si? Pa ja pijem svako veče. Prozivam druge i bijem se, ali kad si me videla sa nekom devojkom u bazenu? Nikad! Imam jednu devojku i to je to! Ušla si sa mnom i nemoj da me kompromituješ. Ja kao muško ne radim takve stvari, a ti kao devojka radiš. Užas!
 

- Ali nisam ništa ružno uradila, nismo predstavljeni ružno - branila se Ivana.
 

- To u bazenu je bilo jako ružno - bio je izričit Đani. - Ušla si i ljubila se sa konobarom. Mene baš briga, što se mene tiče budi sa svima. Govorim ti za tvoje dobro. Ovde si sa mnom i imam potrebu da ti kažem, ako hoćeš da idemo do kraja. Ako nećeš, onda nek ti ispiraju mozak.
 

U razgovoru sa Bobanom i Suzanom, Đani je pričao o ženama:
 

- Kod žena me zanima samo estetika. Šta će mi pametna žena? Da mi pogađa: koji je glavni grad Kalifornije. Ma, da joj vidim guzu. Neću valjda u krevet da idem sa trolejbusom! Samo me zadnjica zanima!

Nedelja 06.03.2011. 08:59
Ne treba biti previše pametan pa razumeti da je projekat „Rijaliti Srbija" zapravo zajednički zločinački poduhvat koji ima za cilj da kolektivno anestezira Srbe i što duže ih zadrži što dalje od surove realnosti. Fakat da se o „Rijaliti Srbiji" organizuju akademske rasprave i da se ovim problemom u javnosti bave najviši državni funkcioneri, ali bez ikakve konkretne odluke kojom bi se sprečio ili bar ograničio strašni „rijaliti zločin", definitivno potvrđuje da je srbijanski Veliki Brat ostvario svoj cilj. Nametnuo je Srbima lažnu realnost umesto realnog života!
Nedelja 06.03.2011. 09:59
udaraju ga zesci kompleksi.bolji vic nisam cuo hehehehe bas se nasmejah
Nedelja 06.03.2011. 14:13
Da bi stvarno bio neka svetska faca , nebi jurio po rijalitiju za kikiriki da bih preživeo ! Bolje ćuti seljandžuro !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online