Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.02.2018.
23:11
B. Miličić - Vesti A

Publika u Minhenu oduševila glumce

U organizaciji Pozorišta Minhen, u nedelju uveče izvedena je "Art komedija" u kojoj su igrali Milan - Lane Gutović, Nebojša Dugalić i režiser Milan Prljeta. Više od tri stotine posetilaca uživalo je u predstavi koja govori o svakodnevici trojice muškaraca čije dugogodišnje prijateljstvo dolazi na probu i u opasnost da bude rastureno.

B. Milinčić
Pohvale: Glumci i organizatori Pozorišta Minhen

Razlog je obično belo platno koje jedan od njih trojice kupuje za dosta novaca jer u njemu prepoznaje remek-delo likovne umetnosti. 

Uz priču o skupom platnu, na kome osim kupca nijedan njegov prijatelj ne prepoznaje vredno umetničko delo, "umešali" su se i detalji privatnog života, što još više stavlja u iskušenje njihovo prijateljstvo.

Priče iz svakodnevnog života

Publika je aplauzom pozdravljala svaku od zanimljivijih "epizoda" u ovoj priči iz svakodnevnog života, a na kraju pozdravila glumce dugim aplauzom. Glumci su posle predstave dosta dugo i strpljivo pozirali sa brojnim posetiocima koji su želeli da se fotografišu sa njima.

- Mi smo sa ovom predstavom gostovali među našim ljudima u Australiji, Kanadi, Americi i širom Evrope. Posle predstave komentarisali smo kako su nas dočekali gledaoci u Minhenu i složili se da je ovakva reakcija publike za nas bila nezapamćena. Publika je pratila predstavu i reagovala na pravi način, što govori da ona ima formiran ukus, a za to su potrebni kontinuitet, trud i negovanje onih predstava koje nisu jeftina zabava. Na tome treba zahvaliti ljudima koji ovo organizuju jer ova publika ume da prepozna nešto što je stvarno kvalitetno - kazao je nakon predstave Nebojša Dugalić.

Reč gledalaca

Smilja i Gojko Miličević oduševljeni su predstavom.
- Ovo je nešto izvanredno i za nas je ovo predivno veče. Bez Laneta Gutovića sve bi ovo bilo mnogo drugačije - rekli su zadovoljni Miličevići.
Slična je bila i reakcija Željka Radosavljevića:
- Kao i uvek do sada kada je nešto organizovalo Pozorište Minhen bilo je super. Oni rade dobar posao, a predstava je bila prava na zadovoljstvo svih nas - kazao je Radosavljević, dok Sara Ilić ističe da se u radnji predstave mogu prepoznati detalji iz našeg svakodnevnog života.
- Ponešto od ovoga prepoznala sam i u svom okruženju. Cela predstava bila je divna, lepo smo se opustili uz odlične glumce i nasmejali.

A u publici samo reči hvale za glumačke bravure. Zora Divjak celo veče je ocenila kao vrlo zanimljivo.

- Čuli smo interesantan razgovor glumaca, onakvih kakvi jesu i kakve smo navikli da ih gledamo na televiziji. Predstava je bila prava prilika za lepo opuštanje i dobro raspoloženje - rekla je Zora.
Predrag Vidaković ne krije da je oduševljen onim što je video i čuo na sceni.

- Bilo je zaista super, dobra prilika da se nasmejemo i opustimo. I ja sam kao i većina drugih najviše očekivao od Laneta Gutovića koga svi posmatramo kao Šojića - kazao je Vidaković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online