Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 10.10.2015.
04:24
S. Đ. - Vesti A

Dijaspora je željna pozorišta

Ljubitelji pozorišta u Frankfurtu imaće prilike da sutra od 18 časova u Saalbau Gallus - Frankenallee 111 uživaju u predstavi "Menjamo žene".

A. Čukić
Mina Lazarević igra u predstavi "Ja volim svoju ženu"

Reč je o urnebesnoj komediji rađenoj po motivima brodvejskog mjuzikla "Ja volim svoju ženu", Majkla Stjuarta, a u kojoj između ostalih igra Milan Kalinić, glumac i voditelj muzičkog takmičenja Pinkove zvezde. Na daskama mu društvo prave Mina Lazarević, Srđan Ivanović i Ivana Knežević.

Aleksandar Saša Jovanović, uspešan organizator ove, ali i drugih veoma posećenih predstava, kaže da je dijaspora željna pozorišnih sadržaja. Koliko interesovanje vlada za ovu predstavu govori i ograničen broj ulaznica koji je preostao, koje mogu da se kupe još samo pred početak predstave na ulazu u Saalbau Gallus.

- Ovo je sadržaj koji nam je nedostajao. Ranije sam se amaterski bavio pozorištem i volim daske koje život znače. Dva puta godišnje organizujem predstave, jer to iziskuje vreme i novac. Za predstavu "Menjamo žene" bio sam zainteresovan i ranije, ali sad je došlo vreme da je publika i pogleda. Pozorište je moje lično zadovoljstvo. U Frankfurtu živim 19 godina i često sam se pitao zašto nema pozorišnih predstava. Znao sam da se godinama promenila struktura ljudi i rekao sam sebi da mora da postoji bar stotinu njih koje to interesuje. Bilo je u početku povuci-potegni, ali uspeo sam uz pomoć porodice i prijatelja, koji su mi velika podrška - kaže Saša Jovanović.

Komedija "Menjamo žene", u režiji Radeta Vukotića, po ideji poznate televizijske emisije "Menjam ženu" govori o dva mlada bračna para koji pokušavaju da jedno popodne provedu tako što će međusobno razmeniti bračne partnere. Uz mnogo peripetija i smešnih situacija, parovi će igru završiti tamo gde su je i počeli.

Gagi je sjajan lik

Saša Jovanović ističe da je posebno ponosan na organizovanje gostovanja predstave "Čikaške perverzije".
- Osim ove, ponosan sam i na predstavu "Dobrodošli u Srbiju", jer su bile veoma zahtevne. Sa Draganom Jovanovićem sam se upoznao pre nekoliko godina i on je jedan sjajan lik. Dijaspora je željna pozorišta, i mislim da i u drugim zemljama postoji potreba za ovakvim sadržajima - kaže Jovanović.

POVEZANE VESTI

Nedelja 08.11.2015. 20:15
Pre ce biti da je Dijaspora zeljna vremena za porodicni i prirodni mir sa prijateljima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online