Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.07.2016.
21:30
S. Đurić - Vesti A

Veliki majstori i u malim ulogama

Poslednjih nekoliko godina sunovrat kulture u Srbiji doveo je do toga da su se mnogi glumci našli u nezavidnoj situaciji. Do posla je sve teže doći, a ako i ubodu neku ulogu u seriji i filmu, pitanje da li će i kada dobiti honorare.

Z. K. Munja
Jelisaveta Seka Sablić

Zato ne čudi što se mnogi snalaze kao znaju i umeju, pa svoju popularnost često unovče pojavljivanjem u reklamama ili spotovima popularnih pevača.

Jelisaveta - Seka Sablić nedavno je prihvatila poziv Severine Kojić da glumi u njenom novom spotu "Silikoni". Kako su pisali beogradski mediji, ona je za ovaj angažman dobila honorar od 5.000 evra, a Seve nije štedela jer je pošto-poto želela baš nju u svom spotu.

- Snimanje je bilo zanimljivo, spot ima značaja, pa sam rado pristala da učestvujem u tom projektu. Videla sam da je Severini veoma stalo da učestvujem u ovom njenom spotu. Nikada to nisam radila i nemam iskustvo sa snimanjem spotova. Ja volim Severinu, predivna je, ne zna se da li je lepša ili šarmantnija. I da, odlična je glumica - rekla je Seka Sablić.

Glumi i režira

Kao glumac, ali i reditelj spotova, oprobao se i Vuk Kostić. On je osmislio i realizovao spot za numeru "Ironija" Goge Stanić.
- Režiranje nije moj posao, ali volim da se zabavljam sa prijateljima - rekao je Kostić, koji se u spotu pojavljuje i kao glumac, i to u ulozi mladoženje. On je glumio i režirao spot i za numeru "Misliću na tebe" Tropiko benda. Inače, njegovo spotovi su potpuno različiti od spotova koji se mogu videti na estradi i često podsećaju na prave male filmove.

Ona u spotu za pesmu koji je hrvatska pevačica snimila sa reperkom Sajsi MC glumi strogu šeficu fabrike lepotica.

U spotu "Daljina, dim i prašina" Bajage i Instruktora pojavljuje se i glumac Srđan - Žika Todorović.

- Veliki majstori se vide i u malim ulogama. Ja sam Srđanu davno bio producent albuma dok je svirao bubnjeve u grupi Bezobrazno zeleno, pre EKV, i od tada smo dobri drugari. Odmah je pristao. Svi smo se složili da je Žika roker i može da doprinese spotu jer kapira muziku - rekao je Momčilo Bajagić Bajaga.

Zanimljivo je da Žika u spotu vozi automobil, iako nema vozačku dozvolu. Ovo nije prva ekranizacija neke pesme u kojoj glumi Todorović. On se pojavljuje i u spotu Galije za numeru "Zločin i kazna", sarajevskog benda Skroz za pesmu "Amerikanac", violončelistkinje Jelene Mihailović.

- Spot je pun uličnih svirača i urađen je nalik romanu "Oliver Tvist". U ovoj ekranizaciji Žika glumi zlu osobu koja na kraju postaje dobra i sve se završava srećno. Oduševljena sam što sam sarađivala sa Žikom Todorovićem, jer je veliki profesionalac - rekla je Jelena Mihailović.

Tamara Dragičević postala je maltene zaštitno lice spotova Pilota.

- Volim Kikijeve pesme. Super je raditi sa njegovom ekipom i nosim divna iskustva sa snimanja - rekla je Tamara.

Miloš Biković, koji sa Tamarom glumi u spotu Pilota za pesmu "Slučajno", glavni je junak video-klipa Nevene Božović za numeru "Bal". Osim kao glumac, Biković se u ovom spotu oprobao i kao reditelj, a spot obiluje romantičnim scenama glavnih junaka.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online