Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 18.05.2018.
08:11
S. Đurić - Vesti A

Dodatni biznis poznatih: Kafana uz mikrofon

Mnoge poznate ličnosti, iako su im profesije donele slavu i novac, odlučile su da se oprobaju i u privatnom biznisu. Pevači, sportisti, glumci novi izazov našli su između ostalog u ugostiteljstvu.

Facebook/SASHA KOVACEVIC
Novopečeni ugostitelj: Saša Kovačević

Pop pevač Saša Kovačević odlučio je da ispuni svoju dugogodišnju želju i sa bratom otvori restoran. Mediji ovih dana pišu da je pevač i miljenik žena kupio dva lokala u luksuznoj zgradi u Novom Beogradu, koje će spojiti kako bi napravio veliki restoran, a Saša je kako se spekuliše za ovo izdvojio više od 1.200.000 evra. On već nekoliko godina mašta da otvori svoj restoran.

Navodno je angažovao najbolji tim ljudi koji će raditi na sređivanju restorana. Ideju kako će izgledati lokal pevač je uzeo iz brojnih svetskih restorana koje je posećivao tokom boravka u različitim zemljama. Saša je kratko za medije potvrdio da će se osim muzike baviti i ugostiteljstvom.

- Detalje još ne želim da otkrivam - rekao je kratko Saša, koji je poznat kao ljubitelj dobre kuhinje.

Z. K. Munja
Zadužena za dobar štimung: Goca Stojićević

Pevačica narodne muzike Gordana Stojićević Janković godinama sa suprugom uspešno vodi restoran LM. Redovni gosti u njenom lokalu su i njene kolege, koje često i zapevaju u njenom lokalu. I Goca, koja je uvek vedra i nasmejana, uveseljava goste pesmom i trudi se da lepo raspoloženje prenese i na svoje goste.

Z. K. Munja

Najpoznatiji ugostitelj

Najpoznatiji ugostitelj na estradi je Andrija - Era Ojdanić. Nekoliko kilometara od svog motela, pevač ima i kafanu, koju on naziva rabadžijskom, jer je na Ibarskoj magistrali.
- Nije mi jedini cilj bio da zaradim. Hteo sam da pomognem ovom jadnom narodu. Ovde su svadbe, krštenja, punoletstva... U poslu je cela moja porodica. Ovde sam od 1965. godine pevao kao mladić. Lokal sam kupio 1979. godine i tu je dolazio beogradski krem, glumci, lekari i ostali i uživali u noćnom životu.

- Vikendom, kada nastupam, lokal je prepun mladih. Pevam u svom restoranu, ali s vremena na vreme nastupam i negde sa strane - kaže pevačica, sa kojom u restoranu pevaju i njene koleginice Jasna Đokić i Izvorinka Milošević.

I modni kreator Saša Vidić ima kafić u Beogradu.

- Moj restoran već je uveliko poznat po jelima za male pare. Čuven je moj srpsko-grčki doručak uz peciva sa maslinovim uljem i feta sirom - kaže Saša.

Neda Ukraden upustila se u ugostiteljske vode. Naime, ona je pre nekoliko godina otvorila igraonicu za decu, na mestu gde se nekada nalazio kafić. Pevačica je mislila i na dame, za koje je u okviru igraonice otvorila i salon za ulepšavanje.

- Želela sam da napravim nešto što će svim majkama biti olakšanje u odgajanju dece, pa tako dok se mališani igraju, dame mogu da se posvete sebi - rekla je pevačica na otvaranju.

A. Čukić
Jelena i Novak Đoković

Restoran za beskućnike

I naš najbolji teniser svih vremena vlasnik je restorana u Beogradu, a osim njega Đoković je ugostitelj i u Monte Karlu, gde se služi samo zdrava hrana.
- Uspeli smo!!!! Svoju strast prema zdravoj ishrani Jelena i ja smo pretočili u restoran. Sve ovo smo uspeli zahvaljujući sjajnom timu koji je sa nama radio na ovom projektu od prvog dana! - napisao je Novak na Fejsbuku pre otvaranja uz fotografije restorana.
On je otvorio i restoran u kojem će se hrana deliti besplatno beskućnicima kojima je pomoć potrebna.
- Novac mi nije potreban. Zaradio sam dovoljno da mogu nahraniti celu Srbiju. Stoga sam odlučio da se zahvalim ljudima koji su mi bili podrška i navijali za mene. Oduvek sam voleo hranu, u mojoj porodici hrana je bila strast - izjavio je za medije Đoković.




 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online