Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.04.2018.
00:55
S. Đurić - Vesti A

Vozni park srpske estrade: Luksuzne "zveri" na četiri točka

Pevači se često žale na manjak posla i para, ali ako je suditi po automobilima koje voze za njih nema krize. I dok ih u medijima prozivaju zbog neplaćanja računa za struju ili parking, kada je u pitanju kupovina skupih kola tu nema štednje. Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je na Sajmu automobila častila sebe novim modelom rendž rovera za koji je iskeširala 140.000 evra. Isti model merkao je i Aco Pejović, iako ima sličan auto bele boje.

instagram.com/dragana_mirkovic
Bogatstvo u garaži: Dragana Mirković

Najbogatiju zbirku automobila ima Dragana Mirković koja je luksuzne automobile zavolela uz supruga Tonija kome je ovo velika strast. On je pre neku godinu spojio lepo i korisno te postao ovlašćeni diler za prodaju skupocenih i luksuznih automobila marke majbah, koji zauzimaju posebno mesto u njihovom voznom parku.

Da ne štedi na ženi Toni je pokazao nedavno kada je supruzi za 50. rođendan poklonio mercedes vredan oko 400.000 evra. Dara Bubamara uvek je isticala da obožava brzu vožnju i skupe automobile. Doskoro je vozila belog poršea, a pre nekoliko meseci se na Instagramu pohvalila novim rendž rover sportom, koji navodno košta oko 110. 000 evra.

- Vozim muški i za volanom nekad zaista umem da preteram, posebno kad auto cepam na auto-putu. Zato često plaćam kazne, obično na licu mesta. Nekad uspem da se izvučem na priču, a nekad i ne - rekla je jednom prilikom Dara.

Brena častila sina

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića, nedavno se na svom Instagram profilu pohvalio audijem rs3 sportback. Auto je navodno dobio od majke koja je izdvojila 60.000 evra. Viktor poput svih muškaraca obožava skupe automobile, a po beogradskim ulicama vozi i skupocenog majbaha.

instagram.com
Vožnju položila iz prve: Seka Aleksić

Neda Ukraden ističe da skupe automobile bira ne zbog luksuza već zbog bezbednosti, jer zbog brojnih nastupa u regionu često je na putu.

Ona vozi mercedesov džip vredan više od 50.000 evra.

Vlado Georgiev veliki je fan audija i višegodišnji promoter njihovih automobila, dok Željko Joksimović više preferira mercedese koje voli i Seka Aleksić.

- Vožnju sam položila iz prve. Nemam privilegiju i mene svi kažnjavaju. Kad im ponudim svoj CD policajci se nasmeju i kažu mi: "Prvo plati kaznu, pa onda daj CD" - otkrila je Seka u jednoj TV emisiji.

Jelena Karleuša automobile dobija od supruga Duška Tošića, pa se na društvenim mrežama pohvalila skupocenim automobilom marke mercedes koji košta više od 70.000 evra.

- Hvala ti dušo - napisala je Karleuša tada ponosno pozirajući uz skupoceni auto.

Brega u trabantu

Čuveni muzičar Goran Bregović važi za jednog od najbogatijih muzičara i među prvima je pre više od tri decenije kupio jaguara. Pa ipak najviše voli trabant i mini moris.
- Volim trabanta i lakše ću ti dati mercedes da voziš nego trabanta. Volim te utopijske koncepte, pa i tu utopiju da se napravi auto koji će svako moći da kupi. To je tako lepo, je li? - kazao je jednom prilikom Brega.
Ljubitelj četvorotočkaša je i Šerif Konjević, koji automobile menja skoro svake godine, a vozio je mercedese, poršee, audija... On ima i kvad (jedna vrsta motora na četiri točka) koji vozi po bosanskim planinama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online