Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.03.2018.
09:11
blic.rs A

Jezivo: Dara dobila sepsu zbog silikona u zadnjici?

Pevačica Dara Bubamara je početkom godine posetila jednu beogradsku kliniku da bi uvećala zadnjicu, nakon čega je došlo do komplikacija usled kojih je dobila sepsu. Ona je implantate morala da izvadi.

N. Đurović
Problemi sa silikonima: Dara Bubamara

Početak godine za Daru je bio veoma traumatičan. Pošto je ugradila silikone u zadnjicu, došlo je do komplikacija, te je hitno ptimljena u bolnicu zbog trovanja krvi.

- Sredina januara bila je vrlo opasna po Darino zdravstveno stanje. U nadi da će dobiti veliku zadnjicu zaputila se u jednu privatnu kliniku i ugradila implantate. Sve je bilo u najboljem redu prvih nekoliko dana, ali onda je nastao pakao. Njeno telo odbilo je silikone koje su joj ugradili i dobila je trovanje krvi. Lekari su joj odmah dali antibiotike i sačekli trenutak kada će njen organizam moći da podnese operaciju vađenja silikona - saznaje "Blic" od izvora koji je upućen u celu situaciju i dodaje:

- Operacija je izvršena posle nekoliko dana, odstranjeni su silikoni koji su kasnije poslati na analizu kako bi se ustanovilo da li su bili lošeg materijala ili je bilo nešto drugo u pitanju. Zbog toga je skoro dve nedelje provela u bolnici, tačnije od sredine januara, pa sve do početka februara. Ona je otkazala sve zakazane nastupe koje je imala u tom periodu, jer joj je bilo najbitnije da se oporavi za veliki spektakl koji priprema u Areni. Dara vam sigurno neće potvrditi ovu priču jer ne želi da se zna o tome - isiče naš izvor.

Da je zaista bila u bolnici, potvrđuju i fotografije iz bolničke sobe koje je Dara objavljivala u ovom periodu. Dara je priznala da je bila u bolnici, ali kako je rekla, zbog problema sa plućima.  

- Htela sam mozak da stavim pa sam ga izvadila. Bila sam u bolnici zbog zdravstvenih problema koji se tiču pluća, imala sam upalu, te sam na klinici morala da budem dve nedelje. Primala sam veliku količinu antibiotika i infzuje - bilo je sve što je pevačica rekla.

Inače, sledeće nedelje pevačica će početi sa probama za veliki spektakularni koncert koji će održati u Areni 21. aprila. Uveliko se šije garderoba koju će nositi, a uložila je dosta novca u ovaj projekat.

- Pozamašnu svotu novca uložila sam u ceo koncept, kada to kažem, mislim na tehnologiju, ekrane, rasvetu i ozvučenje, kako bi sve bilo na svetskom nivou - izjavila je Dara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online