Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 14.01.2018.
17:59
republika.rs, Vestionline A

Neki "pucaju", neki se mire: Evo koji par ponovo šeta "ruku pod ruku"

Bivši supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo će zajedno nastupiti i deliti scenu na velikom koncertu u Makedoniji. Kako Alo saznaje, Ana se nakon višemesečnog porodiljskog odsustva uželela kontakta sa publikom i odmah nakon novogodišnjeg nastupa u prestonici tražila je od svog menadžera da joj zakaže novi nastup.

youtube.com/Domace Emisije
Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić

Ponuda je stigla iz makedonske prestonice, ali uz uslov da sa Anom nastupa i njen bivši suprug.

- Ana i Rasta će nastupiti zajedno 16. februara u Skoplju, a to će biti njihov prvi zajednički izlazak na scenu nakon razvoda. Malo je reći da su uzbuđeni zbog toga, oboje čak imaju tremu. Međutim, kada je dobila ponudu da nastupi sa Rastom, u prvi mah je bila skeptična, jer se pribojavala njegove reakcije. Ali oboje su profesionalci koji su dugo u poslu i tačno znaju šta publika traži od njih. Razgovarali su hladne glave i zaključili da je zajednički koncert pun pogodak - započinje priču izvor blizak bivšem bračnom paru i dodaje:

- Ana se već ozbiljno posvetila pripremama za koncert i uveliko osmišljava koreografiju, ali i stajling koji će nositi u Makedoniji. Svi koji su ih makar jednom gledali uživo znaju da Ana i Rasta donose neverovetnu energiju i da imaju sjajan odnos na sceni. Međutim, vest o zajedničkom koncertu još nije zvanično objavljena, jer Ana želi da što manje komunicira sa predstavnicima sedme sile. Ali i to će morati uskoro da se desi - kaže izvor i pojašnjava odnos bivših supružnika.

- Čak i nakon razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima. Ana poštuje Rastu kao oca svoje ćerke, ali u njemu vidi iskrenog prijatelja i najveću podršku. Sa druge strane, nema stvari koju Rasta ne bi učinio za nju, a činjenica da će ponovo nastupiti zajedno i da će i na novom Aninom albumu sarađivati, govori u prilog tome da mu beskrajno veruje. Ćerka Tara im je centar sveta, ceo život će ih povezivati, a Rasta redovno obilazi devojčicu. Osim činjenice da su razvedeni, u njihovom odnosu kao da se ništa nije promenilo, jer se viđaju gotovo svakodnevno. Čak će i na nastup u Skoplju otputovati zajedno - kaže naš izvor na kraju.

Podsetimo, pop pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta venčali su se u julu 2016. godine, nakon samo nekoliko meseci zabavljanja. U avgustu naredne godine Ana je na svet donela devojčicu Taru, a već u novembru par je objavio da se razveo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online