Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 25.08.2016.
09:05
Vestionline, Blic A

Dara ostavila muža, napustila Novi Sad

Folk pevačica Dara Bubamara, koja se razvodi od supruga Milana Kesića, napustila je njihov porodični stan u Novom Sadu i preselila se u Beograd.

Z. K. Munja
Dara napustila zajednički stan

- Dara i Milan više ne mogu da pronađu zajednički jezik. Iako su želeli da zbog sina Koste ostanu u dobrim odnosima, zajednički život je postao nepodnošljiv. Seli su i razgovorali o svim problemima koje imaju. Nisu mogli da pronađu zajednički jezik pa je Dara je u sred noći spakovala svoje stvari i otišla u stan na Dedinju - kaže za "Blic" izvor blizak pevačici.

Dara i njen suprug Milan Kesić do sada se nisu svađali, ali sada je i to počelo. Dara je shvatila da je najbolje da ode iz kuće. Kada se strasti stišaju, dogovoriće se kako će podeliti imovinu, saznaje "Blic".

- Ni Dara ni Milan ne žele to da rade preko suda. Oni žele da se dogovore oko svega zajedničkog što su stekli u prethodnih nekoliko godina - kaže izvor za "Blic" i dodaje da je sve to bilo veoma stresno za pevačicu.

- Ono što se dešava između četiri zida u mom porodičnom domu želim da ostane tamo i da niko ne zalazi u to. Trenutno nemam vremena da to kometarišem, radim i uhvatili ste me na snimanju spota sa DJ Markonjem koji već dugo planiram da uradim. Želim da se posvetim poslu i nastupima koje imama svakodnevno, privatan život hoću ovog puta da sačuvam od javnosti - rekla je Dara Bubamara za "Blic".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 25.08.2016. 11:04
Fuj. Klimakterična baba!
Subota 27.08.2016. 16:48
Јаоооо......катастрофа !!! Разводи нам се Радојка...радодајка??? Па ово није могуће.....!!! Дајте људи уозбиљите се већ једном и направите неки ниво овог портала а не да га са оваквим будалаштинама и овим будалетинама свакодневно срозавате!!! Народ нема 'леба да једе и муку мучи како да преживљава а не да чита о овој циг-анштури и њеним сликама и разводу....!!! Ко је је**е !!!
Subota 27.08.2016. 16:50
"............. Ni Dara ni Milan ne žele to da rade preko suda. Oni žele da se dogovore oko svega zajedničkog što su stekli u prethodnih nekoliko godina - kaže izvor za "Blic" i dodaje da je sve to bilo veoma stresno za pevačicu. - Ono što se dešava između četiri zida u mom porodičnom domu želim da ostane tamo i da niko ne zalazi u to. Trenutno nemam vremena da to kometarišem.............."
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online