Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 08.07.2015.
08:04
D. Dušanić - Vesti A

"Darku ne smeta kad me gledaju"

Posle jednogodišnje pauze zbog rođenja ćerkice Lorene, Ana Sević (29) vraća se na scenu sa singlom "Lambordžini". Pesmu prati spot u kome se pevačica prilično razgolitila u izazovnoj, crvenoj haljini, ali to ne smeta njenom suprugu i kolegi Darku Laziću.

Z. K. Munja
Ana Sević u izazovnoj haljini

- Moj muž je bio glavni inicijator da obučem ove haljine na snimanju. Darko je od onih muškaraca koji vole da im je žena uvek tip-top doterana. Samim tim što je odabrao suprugu koja je javna ličnost, u startu je jasno da nije ljubomoran i nema problema kada me drugi gledaju. A svaki moj stajling u spotu je elegantno izazovan, bez vulgarnosti i jako sam zadovoljna - kaže Ana.

Porodica je stub uspeha

"Ćerka ima godinu dana , a nedavno smo Darko i ja proslavili našu prvu godišnjicu braka. Porodica je stub uspeha svakog čoveka, zato mogu svima da poručim - širite ljubav i pozitivnu energiju, ne dozvolite da ovih drugih bude više", kaže Ana.

A jeste li vi ljubomorni?

- Ništa posebno, više bih rekla da nisam nego da jesam. Preterana ljubomora može da uguši ljubav, a mi to ne želimo da dopustimo!

Mnoge vaše kolege kažu da pevači često ne znaju o čemu pevaju, a o gramatici u pesmama i da ne pričamo...?

- Kako je objavljen naziv moje nove pesme, tako su počeli pojedinci da negoduju i ispravljaju- ne kaže se lambordžini, nego lamborgini. Jer, reč nije srpska, a na italijanskom kada se piše "gh" čita se "g". Konsultovali smo profesore našeg lepog, srpskog jezika i oni su kazali da je jedino gramatički ispravno sa "dž". Mi smo u Srbiji, koristimo naše pismo, te je tako ovaj naziv transkribovan. Baš kao što pijemo koka-kolu, iako se ona u originalu piše coca-cola.

Koliko je bilo teško naći adekvatnu pesmu?

- Novu numeru su uradili talentovani autori, tandem Divna Milovanović i Nemanja Antonić. Nema ništa lepše nego kada pronađeš ljude s kojima ti se poklopi energija i s kojima se razumeš pogledom. Preslušavala sam brojne pesme i od svih mi je ostao jedino "Lambordžini", koji nikako nisam mogla da je izbacim iz glave. Pronašli smo se, što bi se reklo, na keca.

U spotu se vidi da ste povratili devojački stas posle trudnoće. Kako?

- Sve se desilo nesvesno i nenamerno. Recept za dobru liniju i kondiciju je jednostavan - previše aktivnosti i obaveza. Ćerka Lorena samo što nije prohodala, tako da ja imam sa njom svakodnevno odličan trening. I osećam se bolje nego ikad! Lorena je stalno u akciji. Kada je previše hiperaktivna, pustimo joj na televiziji kanal za bebe, koji emituje crtaće prijatnih likova i boja za decu njenog uzrasta. Tada se smiri i pomno prati šta se dešava na ekranu. Nije noćna ptica, ne vileni, nego lepo spava. Često se dešava da ujutru ustanemo pre nje. Darko i ja smo podelili uloge, pa je hranimo i menjamo pelene u zavisnosti od toga koliko je ko umoran. Naravno, tu su i bake i prabake koje su najveće blago i nezamenjive u svakom pogledu. Uvek su spremne da stupe u akciju.

Žestok tempo od septembra

"Promocija novog singla je počela, i to mi je poslovni prioritet. Ta pesma je najava svega onoga što će tek doći i sjajan uvod u ono što spremam. Tokom leta ću pokušati da se odmorim, jer od septembra krećem sa žestokim tempom. Jedva čekam da uživam s mojom devojčicom u čarima leta i mora. A tata Darko ima silne ugovorene angažmane. Ipak, on će nam se pridružiti kad god bude imao slobodne dane", kaže Ana.

b

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online