Nedelja 9. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 14.06.2012.
09:51
Alo! A

Zorica: Miroslava Ilića sam mogla da oteram u zatvor!

Bomba koja je odjeknula nakon izjave Saše Popovića u kojoj je otkrio da je razlog višedecenijskog sukoba između Miroslava Ilića i njega bila pevačeva navodna želja da "skine" Zoricu Brunclik i njenog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša uz pomoć "Granda" potresla je sve aktere priče.

Miroslav mi se izvinio za izjavu da se krijem iza suknje Mire Marković: Zorica Brunclik

O svemu ovome za „Alo!“ je progovorila Zorica Brunclik, koja tvrdi da je svojevremeno mogla slavuja iz Mrčajevaca da otera u zatvor!


- Iskrena da budem, pročitala sam intervju Saše Popovića za "Vesti" i sada mi je jasno da Miroslav Ilić u njemu nije našao saučesnika, ali jeste u čelnicima Radio-televizije Srbije. Sad mi je jasno zbog čega 12 godina nisam ušla na RTS, a Miroslav Ilić se ne skida s nacionalne televizije - započinje razgovor Brunclikova, koja je za Alo! otkrila šokantnu priču o tome kako je čuvenog pevača zamalo oterala u zatvor.


- Isti taj Miroslav vrlo dobro zna da sam mogla u zatvor da ga oteram. Pre 12 godina sam ga i tužila zbog izjave da se krijem iza suknje Mire Marković, koju je izrekao posle 5. oktobra. On je tada već imao jednu presudu na uslovnu slobodu i bila mu je potrebna jedna krivična presuda da bi završio u zatvoru. E, to je bila moja krivična prijava i advokat Zdenko Tomanović, koji ga je tada branio, može da vam potvrdi, da ja nisam povukla tu prijavu, Mirolav Ilić bi završio iza rešetaka. Tražila sam pismeno izvinjenje i još uvek imam tu presudu gde Miroslav piše: "Izvinjavam se Zorici Brunclik". Zvonko Tomanović me je molio da povučem prijavu. Bog sve vidi, samo ću to kazati na kraju - završila je razgovor za Alo! Zorica Brunclik.

U želji da čujemo mišljenje Miroslava Ilića, konataktirali smo ga, ali je on u telefonskom razgovoru samo saopštio da "nema komentar".


Podsećanja radi, direktor "Granda" pre nekoliko dana je izjavio kako je Miroslav hteo da "obori" Zoricu i Kemiša:


- Hteo je da dođe u "Grand" da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da "skinemo" Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik! Da ih zajedničkim snagama oborimo! - rekao je tada Popović.

A šta je Miroslav Ilić rekao na sve, pročitajte OVDE.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 14.06.2012. 11:42
Ovoj fali samo metla , našta liči sunce ti žarko.
Četvrtak 14.06.2012. 10:32
Mogla si mozda da ga oteras u zatvor kad je bilo to neko vreme "Mire Markovic"...ne mislim uopste da Miroslava forsira bilo ko...svojim ponasanjem talentom i opstom kulturom je zasluzio da bude na celu..
Četvrtak 14.06.2012. 12:46
to je ta generacija x
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online