Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 07.04.2012.
16:37
Kurir, Vestionline A

Karleuša se seli na Dedinje

Jelena Karleuša je spakovala stvari i seli se u luksuzan stan od 300 kvadrata u elitnom beogradskom naselju. Jelena Karleuša otpočela je selidbu u stan od 300 kvadrata s pogledom na Beli dvor s jedne i Avalski toranj s druge strane.

- Juhuhu! A nas petnaestoro pakuje moje stvari... Idem za ljudima i zvocam im da paze kako pakuju cipele! Selidba, napisala je Jelena Karleuša na Tviteru i postavila fotke kutija.

Kutije spremen za selidbu
 


Ali, može se zaključiti da su kod nje pomešana osećanja, pošto joj preseljenje uliva dozu nervoze. A kome ne bi.
 

- Kutije. Selidba je veliki stres. Nikada nisam bila oduševljena Dedinjem (NBGD girl), ali nova kuća je bajkovita, nastavila je da obaveštava JK svoje fanove.

Seli se u raskošnu vilu
 

U celu priču se ubrzo uključio njen portparol. On je takođe postavio fotku, ali za razliku od Jelenine, na njoj se vide dugmići lifta, hodnik pevačicinog novog doma i kuhinja.

Prava raskoš

- Stan ima 300 kvadrata
- U njemu su četiri kupatila
- Jedno kupatilo je veće i od kuhinje
- Dnevni boravak prostire se na 70 kvadrata
- Zgrada u kojoj se stan nalazi ima podzemnu garažu, otvoreni i zatvoreni bazen, spa centar i fitnes salu

- Kakva kuća! Drago mi i zbog malograđana, koji uspeh mere veličinom kuće. Sad će da ga premere - ostavio je PR svoj komentar.

Inače, luksuzna vila, u kojoj je i njen stan, ima podzemnu garažu, otvoreni i zatvoreni bazen, spa centar i fitnes salu. U Karleušinoj gajbi ima čak četiri kupatila, a jedno je veće i od kuhinje.

Još prošle godine, kad je poželela da zapuši usta, kako kaže, dokonim pojedincima koji se po ceo dan bave njenim životom, slikala se na Dedinju i pokazala da je ceo jedan zid pretvoren u beli plakar, dok su naspram njega vrata u ogledalu iza kojih je ogroman garderober. Dnevni boravak je baš pogolem i sa 70 kvadrata prevazišao je mnoge stanove u Srbiji.

POVEZANE VESTI

Subota 07.04.2012. 17:09
ma nek se preseli u pi*ku materinu .
Subota 07.04.2012. 18:14
"i dodju tako vremena kad pametni zacute,budale progovore,a fukara se obogati" Ivo Andric
Subota 07.04.2012. 17:22
ovakve vesti samo iritiraju ljude koji jedva zive.... A koliko lazu videlo se kada su kao u Spaniji kupili ogromnu vilu...a ono neka skromna kuca koju su iznajmili....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online