Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 15.06.2011.
11:44
Alo A

Ceca ludovala za svoj rođendan

Iako joj u ovim trenucima nije do velikih slavlja, Svetlana - Ceca Ražnatović sinoć je tradicionalno obeležila svoj 38. rođendan! U krugu porodice, najbližih prijatelja i kolega sa estrade, folk diva je proslavila još jedan bitan datum u svom životu u svojoj kući na Dedinju.

Ceca je proslavila svoj 38. rođendan
 

- Ceca nije želela da previše skreće pažnju na sebe i pravi žurku, pa je pozvala samo nekoliko najbližih prijatelja kod sebe. Međutim, kako je veče odmicalo, a Ražnatovićeva primala sve više poziva sa najlepšim željama, tako se sve više ljudi najavilo da će svratiti "samo na tortu". Na kraju je intimno slavlje preraslo u veliku žurku koja je potrajala do ranih jutarnjih sati - priča za "Alo!" dobro obavešteni izvor blizak Ražnatovićevoj i dodaje:


- Ceca je priredila večeru za svoje zvanice. Popila se po koja čaša vina i pričalo o nekim lepim temama. Među gostima su se našli Marijana Mateus, Sanja Đorđević, Cecina kuma Viki Miljković, voditelj Vlada Stanojević, Nikola Rokvić, Aco Pejović i mnogi drugi. Oni koji nisu uspeli da dođu, poslali su cveće, tako da je na Cecinu kućnu adresu stiglo nekoliko desetina buketa i koverti sa čestitkama za rođendan.

Veljko organizovao maminu žurku!

Da je Cecin sin Veljko sada glava porodice, najbolje govori podatak da je umesto mame izvršavao sve obaveze u vezi sa večerom koja je organizovana. Naslednik Ražnatovića je u jednom trenutku izašao ispred vile i sa obezbeđenjem se dogovarao o svim detaljima dostave hrane i pića. Nakon nekoliko minuta objašnjavanja, vratio se u kuću kako bi nastavio sa organizacijom malog obeležavanja Cecinog rođendana.

U svakom se ponavljala jedna rečenica: "Ostani nasmejana i neka ti narednih osam meseci brzo prođe!", rekao je za naš list dobro obavešten izvor.

Fanovi slali bukete cveća!

Fotograf našeg lista je u toku jučerašnjeg dana uslikao brojne fanove kako dolaze ispred vile Svetlane Ražnatović i njenom obezbeđenju uručuju velike bukete cveća.

- Ceca je jako srećna zbog njenih fanova koji joj pružaju bezuslovnu podršku i veruju u nju u svakom trenutku! Hiljade i hiljade njenih obožavalaca joj je preko interneta poželelo sve najbolje, dok su oni najvatreniji fanovi poslali poklone - rekao je za naš list dobro obavešten izvor.


- Od Veljka i Anastasije još nije dobila poklon jer spremaju neko malo iznenađenje, ali njihov zagrljaj, poljubac i osmeh su joj najveći dar - završio je naš izvor.

POVEZANE VESTI

Sreda 15.06.2011. 22:21
Povraca mi se od nje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online