Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 31.12.2017.
02:30
telegraf.rs, Vestionline A

Novogodišnji seks: Najbolja mesta u Beogradu za "neobično" vođenje ljubavi!

Da li je postojao bolji način da uđete u Novu godinu, od seksa sa voljenom osobom? Ali, da li ste ove godine imali običan novogodišnji seks ili ste probali neko "drugačije" vođenje ljubavi. Ako niste, još uvek nije kasno, jer praznici (nezvanično) traju sve do 14. januara.

pixabay.com
Nova godina je, vi u strasnom zagrljaju, a napolju vatromet

Većina Beograđana, ali i gostiju prestonice, imalo tu privilegiju da u glavnom gradu Srbije može lako pronaći razna ljubavna gnezda, kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.

Doduše, po ovoj hladnoći mi bismo vam uvek radije preporučili toplu unutrašnjost nekog stana ili hotela, ali za one malo hrabrije kojima zima nije problem, i tokom novogodišnje noći, ali ostalih dana između dve Nove godine (svetske i srpske) postoji bezbroj mesta, skrivenih od očiju javnosti.

Po uzoru na scene vrelog seksa iz filma "9 i po nedelja", mnogi mladi pokušavaju da ostvare svoje seksualne fantazije i van granica privatnosti svog doma, pogotovo za vreme dočeka.

Zato vam predstavljamo listu mesta na kojima možete imati fantastičan, uzbudljiv i nezaboravan seks tokom ovih prazničnih dana.

1. Stan drugara, drugarice:

Dok društvo slavi i ludo se provodi, u jeku dočeka, vi i vaš partner se možete krišom iskrasti i zauzeti neku od sobica. Teško da če vas iko i primetiti, jer će svi biti zauzeti nazdravljanjem, poljupcima i lepim željama. Tako lako možete iskoristiti pravi trenutak i ugrabiti malo vremena za sebe.

Samo, vodite računa da soba koju ste izabrali ima ključ, ili napomenite vlasniku stana da ste tu, kako vam neko ne bi uleteo u prostoriju, tokom ljubavnog čina.

pixabay.com

2. Hotel:

Ako želite da pripremite iznenađenje i obraujete voljenu osobu nekim novitetom, a da se zapraznike provedete odlično, uzimanje sobe u nekom od sjajnih hotela koje Beograd nudi, nikako neće biti greška.

Veliki krevet, vatromet sa terase, šampanjac...samo su neki od romantičnih trenutaka koje ćete doživeti. I naravno, odličan seks, podstaknut takvom atmosferom.

3.  Kalemegdan:

Veliki broj prolaza, skrivenih mesta i mraćnih tunela, daje ovom delu Beograda jednu posebnu čar. Ukoliko spadate u one koji su izdržljivi i vole "akciju na otvorenom", ovo je pravi izbor za vas. 

Samo, ponesite toplu odeću.

4. Kafić, klub, kafana:

Na nekoj od ove tri lokacije? Seksualna avantura može biti savršena, ako odaberete pravi trenutak.Skriveni kutak, toalet ili neka od "tajnih prostorija", mogu biti odlično rešenje.

Uhvatite partnera za ruku i pružite mu doživljaj koji će zauvek pamtiiti!

A. Čukić

5. Gradski prevoz:

E, ovo je već mesto za najhrabrije od najhrabrijih. Odaberite neko od zadnjih sedišta, prebacite preko vas ćebence (jer, hladno je, naravno) i prepustite se užitku. 

Za gužvu nećete morati da brinete, jer će svi biti zauzeti dočekom i proslavom.

Ovo su samo neka od mesta koje možete iskoristiti i na kojima možete imati sjajan seks i jedno odlično iskustvo. 

Novogodišnji praznici nam svima donosi neke nove trenutke u životu, pa možda nije loše da probate nešto što do sada niste radili.

Ako i vi imate još neku, još bolju ideju gde je najbolje imati seks u Beogradu za vreme praznika slobodno je dodajte u komentarima. Jer, praznici dolaze i sledeće godine.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online