Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 09.09.2011.
08:00
intimatemedicine.com.hr A

Da li žene maštaju o drugim ženama?

Nešto što svaki muškarac želi da zna, ali se uglavnom ne usuđuje da pita, jeste da li njegova partnerka mašta o drugim ženama.

Fantazija je super, sve dok vas ne uhvate kako je sprovodite u delo
 

Za devojku koja se o ljubavi i seksu učila iz holivudskih romantičnih komedija, takvo je pitanje samo po sebi neumesno i mogućnost iskrenog odgovora ne postoji. Ako pak pitate samostalnu ženu, iz velikog grada, da li ikada tajno mašta o drugim ženama, postoji velika verovatnoća da će odgovor biti: ''Tajno?! Zašto tajno? Koja žena ne fantazira o drugoj ženi?''


Zašto žene imaju maštarije o drugim ženama?

Iz jednog prostog razloga, lepše su. Žene su vizualni tipovi, s istančanim osećajem za estetiku. Kada ženu zamolite da bude potpuno iskrena, priznaće vam da muško telo nije tako umetnički definisano kao žensko.

Suočimo se s istinom: muško telo nije toliko zaobljeno i mekano kao žensko, i iako im se više sviđa seks s muškarcima, neke žene obožavaju ženska tela što može dovesti do toga da počnu da se pitaju kako bi bilo sa ženom u krevetu. Ali maštarije su daleko od stvarnosti. Žene često maštaju o stvarima koje u stvarnom životu uopšte ne žele. Međutim, iako žena nema nameru da skrene sa svog heteroseksualnog puta, dopušteno joj je da razmišlja kako bi bilo u krevetu s drugom ženom. U tim prilikama zamišljaju da li bi neka srodna ženska duša možda mogla i da ih uzbudi i zadovolji bolje nego bilo koji muškarac.

Da li te fantazije skrivaju homoseksualne sklonosti?

Isto kao što žene ponekad razmišljaju o tome da li privlačnog muškarca s izrazitim smislom za modu više zanimaju pripadnici jačeg pola, tako se i muškarci pitaju da li je žena koja mašta o drugim ženama možda homoseksualno orijentirana. Takvo pojednostavljivanje je potpuno pogrešno. Homoseksualne maštarije nisu nužno povezane sa seksualnom orijentacijom. Vrlo je moguće da žena koja ima vruće dnevne maštarije o drugoj ženi nije lezbijka. Uz to, mnogi veruju da postoji seksualni kontinuum po kojem nitko nije 100% homoseksualan ili heteroseksualan, već se svi nalazimo negde u sredini spektra.

Drugim rečima: ženu koja nikada ne bi pokazala zanimanje za seksualni odnos s drugom ženom, fantaziranje o punoći usana Anđeline Džoli moglo bi da dovede do toga da bi požele da je poljubi. To je normalno i očekivano, pogotovo od kada su ženski idoli sve prisutniji u muzici, književnosti, umetnosti i časopisima za muškarce. Žena koja iskreno kaže da je telo pripadnica nežnijeg pola nije nikada privlačilo ili laže ili je potpuno aseksualna. Svet je toliko prepun slika žena u erotiski nabijenom svetlu da je tvrdnja kako to ne utiče na žensku maštu malo je verovatna.

Šta muškarci imaju od toga?

Žene maštaju o drugim ženama jer je to muškarcima zanimljivo. U nekim krugovima se to čak shvaća kao "šik". Dok je u ženskoj glavi slika seksa u troje takva da je zadovoljavaju dva muškarca ili muškarac i žena, u maštariji prosečnog muškarca se gotovo uvek pojavljuju isključivo dve žene. Žene koje fantaziraju o drugoj ženi na vrhu su muškarčevog spiska želja. Društvene predrasude odvraćaju žene od seksualnog eksperimentisanja, ali kada im se odupru, mogu itekako da usreće svog partnera. Ako vaša partnerka mašta o akciji žena-žena, to još uvek ne znači da u njenim maštarijama ne nastupate i vi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online