Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 23.04.2018.
02:30
Vestionline, b92.net A

Do višestrukog orgazma u tačno sedam koraka

O tome ste samo slušali, ali biste rado i da doživite? Stručnjaci kažu da je uz ove cake moguće da doživite višestruke orgazme.

wallpino.com
 

- Imala sam klijentkinju koja je znala da doživi 30 do 40 orgazama u jednoj sesiji sa svojim muškarcem. Ona možda predstavlja ekstrem, ali to je moguće za svaku ženu - objasnila je Kim Anami za portal "Shape". 

Anami je stručnjak za holistički seks i veze. 

- Dodiri, užitak i orgazmi imaju puno zdravstvenih dobrobiti uključujući jačanje imunološkog sistema, regulisanje sna, ublažavanje anksioznosti i depresije i stvaranje emocionalnog blagostanja - kaže Anami. 

Pored hemijskih i hormonalnih benefita, orgazmi podstiču emocionalno oslobađanje i otvorenost kod žena. 

- Mnogo žena ne dopušta sebi da budu potpuno uzbuđene, a upravo to je gorivo za višestruke orgazme. To je dugačak put i možda neće uspeti iz prvog pokušaja, ali uz ovaj vodič stićićete do cilja - garantuje Anami. 

Ispitaj svoje emocije 

Izgradnja uzbuđenja i doživljavanje višestrukih orgazama u jednom pokušaju definitivno je deo fizičke tehnike, ali prvi korak do toga je postavljanje svojih misli i emocija u red.

- Postati ženom koja doživljava višestruke orgazme stanje je uma prije svega - kaže Rose.

Jednako je lako kao vjerovanje da je moguće da ti osobno možeš svršiti više od jednog puta, objašnjava Anami. 

Opustite se 

- Dublji orgazmi zavise od stanja intenzivne opuštenosti, što znači da treba da budete odlučne da želite da uđete u nepoznato - objašnjava Anami. 

Usporite ga 

- Muška izdržljivost krucijalna je u tome da žena doživi veći nivo užitka i više od toga - kaže Anami. 

Prosečnom muškarcu treba od 3 do 7 minuta da doživi klimaks, dok prosečnoj ženi treba 10 do 20 minuta. 

Pustite da vas obaspe užitkom 

- Većina ljubavnika je velikodušna i željna i uživa u tome kada žena doživljava više od jednog orgazma. Dozvolite same sebi da budete zvezda seksualnog iskustva, nemoj da se brinete da li će mu možda biti dosadno ili naporno ili predugo, samo ga pustite da uživajte - savetuje. 

Pomozite mu dok vas zadovoljava 

- Pokažite mu tačno kako želite da vas dodiruje. Puno žena voli oralni seks koji uključuje i par prstiju. Ta kombinacija funkcioniše iz mnogo razloga jer dozvoljava da se klitoris uzbudi - predlaže Anami. 

Disanje 

- Kad doživite orgazam prvi put pričekajte koji trenutak ili dva, udahnite, sledeći orgazam uslediće za par minuta - kaže Anami. 

Posvetite se orgazmičnom odnosu 

Većina žena ne može da svršiti samo od penetrativnog seksa, već jedino mogu to dostići uz klitoralni vrhunac, kaže studija za "Clinical Anatomy". 

Održite povezanost 

Anami kaže da je održavanje kontakta očima intenzivno i tera vas da budete više ranjive i otvorene što je ključ do dubokog orgazma. Kada dođete do drugog vrhunca, otvoriće vam se vrata do trećeg ili četvrtog.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online