Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 26.12.2016.
02:30
srbijadanas.com A

"Imala sam seks sa dečkom i devojkom, ali sam se na kraju razočarala"

Grupni seks, pogotovo onaj u troje, česta je tema posebno parova koji su u dužim vezama. Iako postoji uvreženo mišljenje da je grupnjak obično neostvarena muška fantazija, postoje i žene koje žude za akcijom sa još dvoje ljudi.

pixabay.com
Seks u troje: Da ili ne?

Kako je seks u našoj sredini i dalje tabu, retko ko bi se usudio da govori o svojim iskustvima, posebno kada je grupnjak u pitanju, ali na jednom sajtu su žene anonimno podelila svoja iskustva o ovoj temi.

Svima najzanimljivija bila je ispovest jedne devojke koja je otvoreno priznala da je žudela za devojkom i da je sa njom i njenim dečkom želela da proba trojku.

"Biseksualka sam, a Marinu, prelepo građenu devojku s bojom kose između plave i crvene, upoznala sam još na prvoj godini faksa. Imala je dečka, vrlo zgodnog Sašu, koji mi nije bio preterano zanimljiv. Oboje su bili prijatelji s mojim cimerkama pa su jedne večeri završili kod mene na piću iako one nisu bile u stanu. Pili smo vodku sa energetskim pićima, gledali tv i ćaskali. Saša se u jednom trenutku okrenuo prema meni i upitao: "Jesi za trojku s nama? Mi bismo se malo zabavili...".

Šokirao me je! Nikad nisam učestvovala u nečemu takvom, ali pristala sam. Bio je to način da konačno budem s Marinom. I tako smo dogovorili susret u subotu u Marininom stanu. Provela sam sate birajući šta ću da obučem, pogotovo donji veš - htela sam da impresioniram Marinu. Obukla sam pripijenu haljinu, navukla najlonke i obula štikle, a gaćice su mi bile ljubičaste s čipkanim obrubom - kao što vidite, sećam se svakog detalja.

Ipak, kod Marine atmosfera je bila malo čudna. Popili smo pivo, malo pričali, a onda je Saša upitao: "Devojke, jeste li spremne?". Pokušala sam zvučati najkulerskije što sam mogla, ali jedva sam izustila: "Da, naravno!". U spavaćoj sobi smo se Marina i ja spustile na krevet i jedna drugoj počele da skidamo odeću, dok je Saša sedeo na stolici i gledao nas. Ostala sam u donjem vešu, Marina je bila potpuno gola i počela sam je ljubiti po celom telu. Bilo je fantastično - ako ne računam to što nas je njen dečko gledao. Saša nam se pridružio nakon nekoliko minuta. Skinuo je pantalone, a Marina ga je počela ručno obrađivati, pa onda oralno. Dok je moja glava bila među njenim nogama, Saša je uživao igrajući se njenim grudima. Potom su njih dvoje počeli da se ljube, a Marina se, kao da ne postojim, popela na njega.

Seksali su se, što sam i očekivala da će se dogoditi, ali nisam očekivala da će me toliko povrediti gledanje njihovog seksa. Pomislila sam - zar joj nije bilo dobro to što sam radila? Nakon što su oni oboje svršili, naša je igra završena. To je to - nema seksa za mene. Vratili smo se u dnevnu, seli ispred televizora, popili još nekoliko piva, a potom su oni otišli na spavanje. Zaspala sam na sofi, ali već u pet ujutro bila sam budna, pitajući se šta uopšte tu radim. Otišla sam bez pozdrava, povređena i jadna, i ceo dan provela plačući kod kuće. Nikada kasnije nisam osetila želju da učinim išta s Marinom. Iskreno, kada pomislim na tu noć, prvo čega se setim jeste to koliko sam se bezvredno osećala", ispričala je ona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online